Nigériai drogkereskedőt fogtak Budapesten

Nigériai drogkereskedőt fogtak Budapesten

Jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást O. C. Christian nigériai férfi ellen - írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a 32 éves férfi drogot hozott Magyarország területére, amit Budapesten, két VII. kerületi lakásban árult. 

A férfit az NNI és a BRFK munkatársai közös akcióban, május 8-án fogták el, a ruhájában és a táskájában is porciózott kábítószert és nagy mennyiségű pénzt - forintot és valutát - találtak. A lakásokban tartott kutatás során 5541 gramm marihuánát, 64 gramm fehér port (feltehetően kokaint), mérleget, nagy mennyiségű csomagolópapírt, és több mint 30 millió forint készpénzt foglaltak le.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/FPxbL7DM1VU.jpg?itok=I2iWMmsI","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=FPxbL7DM1VU&feature=emb_title","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}