Fábry szerint az emberek azt üzenték októberben a Fidesznek, hogy vegyen vissza az arcból

Fábry szerint az emberek azt üzenték októberben a Fidesznek, hogy vegyen vissza az arcból

A 444 szúrta ki, hogy a vállaltan kormánypárti humorista a fideszes táboron belül szokatlan élességű kritikát fogalmazott meg az önkormányzati választásokkal kapcsolatban a Fix TV a Bóta Café műsorában. Fábry Sándor arról beszélt, hogy az eredmény egy üzenet, amit az elkényemesedett, pökhendi politika miatt kaptak Orbán Viktorék.

Négy évvel ezelőtt elmondtam, hogy az, hogy nincs ellenzék, a hatalmat pökhendivé, arrogánssá, úrhatnámmá, kellemetlenné teszi, és ennek meglett a gyümölcse a legutóbbi választás alkalmával.

Így kezdi a beszélgetés 37. percében a belpolitikai helyzetértékelést a humorista, aki arról is beszél, hogy a kormánypárti sajtó "nem túl sokoldalú"

De az, hogy a fidesz kapott egy fricskát, az nem árt, levenni az arcokból egy kicsit, és az Orbánon is ez látszik

- mondta nem sokkal később a fővárosi választási eredményeket érdékelve.

Az ellenzékről egy fokkal keményebben fogalmazott az interjúban. A Nolimpia-mozgalom mély nyomot hagyott a humoristában, több percen keresztül fejtegette a Momentumra célozva, hogy nem lehet valami olyasmivel azonosulni, ami nem valami mellett, hanem csak valami ellen áll ki.

A facebookon írt kamuprofilos, anonim kommentelőkről pedig olyan véleményt mondott, ami akár a kormánypárti trollhadsereggel, az Origo vagy a Ripost propagandistáival kapcsolatban is megállja a helyét:

"Név nélkül valakinek odavágni, ez primitív, talajmenti, lábszagú, rövidnadrágos, gombás körmű, nejlon-szabadidőruhás, izzadványos, korpás hajú szarság."

A hónap Facebook-bejegyzésében leplezte le a fideszes trollgyárat a keszthelyi ellenzék

A fideszes propagandagyár eddig csak sokak által sejtett, de konkrétan még nem ismert, gondosan titkolt pinceműhelyébe enged bepillantást a keszthelyi Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) Facebookon közzé tett csodálatos trollgyűjteménye. A KÉVE a Balaton-parti város ellenzéki pártjait és civil szervezeteit fogja össze az őszi önkormányzati választásokra.