A Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióval akarja megállítani az ellenzéki összefogást

A Fidesz Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petícióval akarja megállítani az ellenzéki összefogást

Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában jelentette be, hogy a pártja szeptember 1- jétől petíciót indít Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! címmel. Ennek célja, hogy emlékeztesse az embereket, az ellenzéki összefogás jelöltjei ugyanazok, mint "akik 2002 és 2010 között tönkretették az országot" - írja az MTI.

A frakcióvezető miután felsorolta a korábbi kormányok ballépéseit, arra jutott, hogy az elmúlt években a baloldalon a teljes kontrollt Gyurcsány Ferenc szerezte meg. Ezért mindegy, hogy Jakab Péter, Karácsony Gergely vagy Dobrev Klára indul miniszterelnök-jelöltként, valójában az  egykori miniszterelnök akar mögéjük bújva ismét hatalomra kerülni.

Nem hagyhatjuk, nem fogjuk engedni”, hogy "ugyanazok az emberek, akik 2002-2010-ben tönkretették az országot", hatalomra kerüljenek

- tette hozzá Kocsis Máté, majd kiemelte, hogy Karácsony Gergely főpolgármesteri tevékenysége is értékelhetetlen, hiszen Budapest romokban hever. Az sem meglepő, hogy a politikus szerint sok fővárosi döntés Gyurcsány Ferenchez köthető, hiszen a városháza tele van az embereivel.

Természetesen a "brüsszelezés" sem maradhatott ki az érvelésből, így a Kocsis kiemelte, hogy maga a brüsszeli elit is a baloldalt szeretné hatalomra juttatni.