Bin Laden és Márki-Zay Péter képe szerepelt egymás mellett Hende Csaba kampánynyitóján

Bin Laden és Márki-Zay Péter képe szerepelt egymás mellett Hende Csaba kampánynyitóján

A fényképet az Úgytudjuk.hu szúrta ki és Ungár Péter is posztolt róla a Facebook-oldalán. Az LMP-s politikus felidézte, hogy 2019-ben az önkormányzati választás kampányában Szombathelyen a Fidesz kampánynyitóján Hende Csaba, Nemény András hazaárulózására szólította föl a teremben ülőket.

Tegnap ugyanez a Hende Csaba Facebook-oldalán számolt be a mostani kampánynyitóról, ahol az egyik előadó Georg Spöttle beszélt, miközben 

az egyik montázson Márki-Zay Péter szerepel a terrorista Oszáma bin Láden társaságában, a felirat pedig az, hogy „Migránsoknak adná a támogatást székelyek és más külhoni magyarok helyett”.

Ebből két dolog is látszik, az egyik hogy a magyar jobboldal étkészletében Hende Csaba és a szombathelyi Fidesz nem igazán a kés vagy villa, inkább a teáskanál. A másik pedig az, hogy ha Hende nem fiktív pénzekről hazudozik, akkor éppen gyűlöletet kelt vagy buta összeesküvéseknek enged teret. Ugyanaz lesz ennek is a vége, mint 2019-ben: a Fidesz bukása Szombathelyen - tette hozzá Ungár Péter.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}