Itt az igazi újdonság! Ez a teleszkópos roll-up! (X)

Itt az igazi újdonság! Ez a teleszkópos roll-up! (X)

A roll-upok igazán közkedvelt reklámeszközök. Nem véletlenül, hiszen ízléses megjelenésűek, használatuk igencsak egyszerű, rendkívül gyorsan összeszerelhetők. Különféle eseményeken, rendezvényeken vehetők igénybe.

A teleszkópos roll-upok rúdján elhelyezkedő oldható bilincs segítségével ki- és betolhatóvá válik, ezáltal a rúd hosszúsága változtatható. Egyes típusoknál a grafika magassága 160-220 cm között állítható, sőt létezik olyan változat is, amely 170-270 cm között tolható ki.

A Nyomdatermékek.hu oldalon megtalálható teleszkópos roll-upról Ön is informálódhat, érdemes megismerni ezt a reklámeszközt.

Milyen előnyökkel rendelkezik az új roll-up?

A hagyományos roll-up 200 cm magas grafikái közül igazán kitűnik a teleszkópos roll-up által kínált 220 cm-es vagy 270 cm-es magasság.

A szerkezet összeszerelése is kényelmesebb, ugyanis a felső lécbe a rúd összecsukott állapotában is beakasztható, majd ráér ezután az óhajtott magasságig feltolni azt.

A roll-up grafika legalján olyan felirat is elrejthető, amelyet csak alkalomszerűen jelenítünk meg.

Megnyerő dizájn – ilyen a teleszkópos roll-up!

Több féle megjelenésű szerkezet közül választhat. Van ezüst és fekete színű. Van elegáns krómhatású oldalelemekkel ellátottat és fiatalos, dizájnos, háromszög alakút. A webáruház kínálatára egységesen jellemző, hogy a roll-upok nagyobb falvastagságúak, ami által azok stabilabbak és tartósabbak is.

A hosszanti cipzározású hordozó táska igazán praktikus ki- és becsomagolást tesz lehetővé.

Nyomtatás során a grafika egy speciális, fényzáró réteggel bevont roll-up filmre készül. Ez kiemelkedően fontos azokban az esetekben, amikor reklámeszközünket hátulról is megvilágítás éri, hisz így a tartórúd nem jelenik meg árnyjátékként.

További minőségi elem, hogy a felső alumínium tartóléc rögzítő csatlakozása elölről nézve elegánsan rejtve marad.

Hol használjunk roll-upot?

A roll-upok különféle rendezvényeken, eseményeken, áruházi folyosókon egyaránt alkalmazhatók. Kínálatukban nem csak beltéri, de kültéren alkalmazható roll-upot is talál. A nyomtatás minden esetben UV fénynek ellenálló festékkel történik. Egy illetve kétoldalas változatok közül választhat. Aki használt már roll-upot, pontosan tudja, hogy mennyivel könnyebb a ki- és elcsomagolás egy hosszában cipzáros tárolótáska esetén.

Az elcsomagoláskor ügyeljünk rá, hogy a grafikát teljesen merőlegesen engedjük vissza a házba, így elkerülhető, hogy a nyomat széle a szerkezethez érve sérüljön.

Válasszuk ki az igényeinknek legmegfelelőbb teleszkópos roll-upot!

A roll-up az egyik legköltséghatékonyabb reklámeszköz. Ha mások mellett jelenünk meg, akkor a teleszkópos roll-up magassága biztos, hogy kiemel minket. Használata rendkívül könnyű, felállításához mindössze egy-két perc szükséges. Letisztultság jellemzi, működése egyszerű. A nagy méretű reklámfelület ellenére a szállítása sem jelent problémát, hisz összecsukott állapotában a grafika a tokban feltekercselve helyezkedik el.

Ha az új teleszkópos roll-up mellett döntünk, a Nyomdatermékek.hu webáruházában biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelőt Minőségi anyag és kivitelezés, praktikus használat. Próbálja ki Ön is!