Jobbik: Egyszer minden a helyére kerül, a lyukas zászló és a kommunisták is!

Jobbik: Egyszer minden a helyére kerül, a lyukas zászló és a kommunisták is!

A konzervatív, ellenzéki párt 1956 emléknapjának alkalmából egy lyukas zászló kihelyezésével emlékeztetett: a szabadság a legfőbb ügyünk. Bíznak benne, hogy az egykori "ifjú kommunista" fideszesek rémuralma is végetér egyszer.

„Én nagyon bízom a magyar ifjúságban – őszintén mondom. Nagyon bízom bennetek! Nekünk már az egyik lábunk a sírban van. A fáklya kiesik a kezünkből – nektek kell átvenni! Nektek kell átvenni azt a szellemiséget, azokat az eszméket, amelyekért 56-ban olyan sok bajtársunk halt meg! Tietek a jövő.”

– fogalmazott 20 évvel ezelőtt Pongrátz Gergely a Jobbik párttá alakulásakor, amikor átadta a nekik a lyukas zászlót.

A párt politikai közössége pedig soha, egyetlen percre sem tévesztette szem elől 1956 hősök örökségét – írja a Jobbik-Konzervatívok sajtóközleménye.

A magukat ma hatalmon éppen nemzetinek és konzervatívnak hazudó egykori ifjúkommunistákkal szemben mi következetesen követeltük az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát, az állambiztonsági múlt miatt kapott luxusnyugdíjak és a kitüntetésekből származó hasznok megszüntetését.

Hangsúlyozták: A Jobbik az a párt, amelyik megalakulása óta következetesen követeli a szovjet emlékmű Szabadság térről történő elbontását is. Bár a magyar sajtó jelentős része elhallgatta a párt akcióját, de éppen néhány napja takarták le a gyalázatos emlékmű gyalázatos szövegét éppen akkor, amikor a magyar kormányfő a háborús bűnös orosz elnök előtt hajbókolt a Kínai Kommunista Párt meghívására Pekingben, és miközben az egykor éppen a Szabadság téren is oly hangos hazai szatellitpártjainak politikusai feltehetően a guruló rubelek miatt csendben lapítottak – fejtették ki.

A mai napon a Jobbik-Konzervatívok gerillaakcióként lyukas zászlót feszített ki a Képviselői Irodaházra, mintegy tükröt tartva a Moszkva-párti hatalomnak, emlékeztetve minden magyar embert 1956 ma is aktuális üzenetére.

Mi, Jobbik-Konzervatívok hiszünk abban, hogy a hazug propaganda és politikai megtévesztés ellenére egyszer minden a helyére kerül: a jelenlegi kormány politikája által meggyalázott lyukas zászló és a KISZ-ben kinevelt és onnan átmentett, átvedlett kommunisták is!

A konzervatív ellenzékiek bíznak benne, hogy azt a pofátlanságot még a ma is nagyhatalmú MSZMP KB Társadalomtudományi Intézetének egykori munkatársa sem fogja megengedni magának, hogy az 1956-os forradalom kitörésének napján általunk kihelyezett lyukas zászlóért megbüntessen őket – utaltak Kövér László fideszes házelnök pártállami múltjára.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)