Jobbik: Orbán kihagyta, hogy gazdasági válságban vergődik hazánk

Jobbik: Orbán kihagyta, hogy gazdasági válságban vergődik hazánk

A jobboldali párt éles kritikával reagált Orbán Viktor ma reggeli rádiós interjújára, amelyben valódi sorskérdések sorát hallgatta el a kormányfő.

"A miniszterelnök ma reggeli rádiós interjújából sok minden hiányzott. Legfőképp az őszinte szavak arról, hogy jelenleg hazánk egy gazdasági válságban vergődik, amelyet javarészt a kormány okozott" - világított rá a kormánypropaganda hazugságaira a Jobbik, reagálva Orbán Viktor ma reggeli rádiós interjújára.

Az ellenzéki párt közleményében kifejti:

"Mindezt úgy akarják orvosolni, hogy kínai hiteleket vesznek fel, 120 ezer migránsmunkást telepítenek be, és a kétséges jövő elé néző akkumulátorgyártáshoz láncolják hazánkat"

- sorolták a Fidesz bűneit.

A Jobbik kiemelte, hogy az Orbán-kormány, úgy tűnik, nem látja be, hogy a fenyegetettségek korában élünk, és ideje felkészülni arra, miként védjük meg hazánkat a természeti és a biztonsági fenyegetettségektől.

A miniszterelnöknek ma reggel sem volt válasza a vidéken áradó bűnözési hullámra, amelyet javarészt a gazdasági válság és a vidéki drogpandémia tüzel, de arra sincs válasza, hogy miként tehetjük biztonságosabbá településeinket

- rótta fel és hiányolta a jobboldali párt.

A Jobbik Magyarországért Mozgalom szerint a helyzet világos:

ha az állam nem tudja megvédeni a polgárait a bűn áradásától, akkor az emberek kezébe kell adni az önvédelem lehetőségét, és olyan jogi környezetet kell kialakítani, hogy ők is részesei lehessenek Magyarország biztonságának megőrzésében

- javasolta a párt.

(Címlapkép: Orbán Viktor kormányfő interjút ad Törőcsik Zsolt műsorvezetőnek a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth rádió óbudai stúdiójában 2024. október 4-én. MTI/Fischer Zoltán)