A Jobbik szerint pofátlanság, hogy a tolvajkormány pénzt kér az emberektől

Reagált a legnagyobb ellenzéki párt.

"A Jobbik elképesztőnek tartja, hogy Orbán Viktor, a tolvajkormány feje, pénzt kér pártjának a választópolgároktól az úgynevezett Soros terv elleni védekezéshez. Felettébb érdekesnek és pofátlannak tartjuk a Fidesz elnökének kérését, hiszen a kormánypárt eddig csak ellopni tudta a közpénzeket, valamint abból stafírozta ki családtagjait, oligarcháit, gazdasági hátországát" - írják.

Nem vicc: Orbán Viktor csekket küld - kéri az emberek anyagi támogatását Soros Györggyel szemben

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója az alábbi közleményt juttatta el portálunkhoz: "Orbán Viktor miniszterelnök a napokban levélben keresi meg azokat a Fidesz támogatókat, akik erre korábban felhatalmazást adtak. A levélben szót ejt az előttünk álló időszak kihívásairól, arról, hogy Soros György tevékenységével szemben most mindennél fontosabb megvédeni Magyarországot, azért, hogy valóban magyar ország maradjon.

"Kampányköltéseikkel sem tudtak soha tisztességesen elszámolni, azokat is feketén finanszírozták (2010-es és 2014-es kampányok). A kormányfő kezdeményezése össze sem hasonlítható a Jobbik adománygyűjtési akciójával, hiszen a legerősebb ellenzéki párt soha egy fillért nem lopott el az emberektől, és egy törvénytelen eljárás ellen, a demokrácia védelmében gyűjt pénzt" - hívják fel a figyelmet.

44 millió forint felett a Jobbik közösségi adománygyűjtése

Szabó Gábor pártigazgató csütörtöki közleményében jelezte, hogy szerda estig összesen44 114 615 forint érkezett a Jobbikhoz, melyet 4704 magyar ember adott össze.Mint fogalmazott, köszönik mindenkinek, aki anyagilag hozzájárult ahhoz, hogy a legerősebb ellenzéki párt a fideszes tervekkel szemben mégis el tudjon indulni a választáson.A Jobbik továbbra is várja bankszámlájára a felajánlásokat, valamint tovább folytatja a támogatói csekkek kiosztását.

A Jobbik szerint a Fidesz ellenben ellopott mindent, amit csak lehetett, az adófizetők pénzét a saját kampányaiba és Orbán Viktor hóbortjaiba öntötte. A Jobbik 2018-ban leváltja a korrupt Orbán-kormányt, az ellopott pénzt pedig nem visszakéri, hanem törvényi erővel visszaveszi a Fidesztől, hogy azt Mészáros Lőrinc és az Orbán-család helyett az ország tényleges felvirágoztatására fordítsa.