Jobbik: Úgy nem éri anyagi kár a fővárost, ahogy a kormány nem enged be migránsokat

Súlyos milliárdok a semmire.

"Ez az állítás annyira állja meg a helyét, mint amikor a szépen kopogtató oltalmazottakat és a kötvényes gazdag migránsokat tízezres nagyságrendben beengedő kormány azt állítja, hogy Magyarországra egyetlen migránst sem enged be"

- fejtette ki az ellenzéki városatya, aki szerint a projektre költött "súlyos milliárdok" részben vagy egészben kidobott pénznek minősülnek, "nem beszélve a szerződésbontás okán várható jogviták és pereskedés költségeiről".

Tokody szerint az is furcsa lenne, ha a főpolgármester nem tudott volna arról, hogy mi történik, vagy jelen esetben mi nem történik a főváros egyik kiemelten költségigényes projektjével.

"Mégis kinek kellene tisztában lennie Budapest kiemelt projektjeivel, ha nem éppen a főpolgármesternek?"

- zárta költő kérdéssel a közleményét a Jobbik képviselője.

Most már biztosan nem lesz jó ideig elektronikus jegyrendszer Budapesten

Hiába akarta elkerülni a BKK vezérigazgatója, Dabóczi Kálmán, hogy szerződést kelljen bontani a céggel, végül mégis ez a forgatókönyv lépett életbe. Akár évekig elhúzódó jogvita is jöhet.Szerződést bontott az elektronikus jegyrendszert szállító céggel a BKK, ezzel gyakorlatilag beláthatatlan távolságba került a több milliárd forintos projekt befejezése - értesült több forrásból is az Azonnali.