Jópofa ajándékok egészségügyi dolgozóknak (x)

Jópofa ajándékok egészségügyi dolgozóknak (x)

Tudod, kinek a legnehezebb ajándékot venni? Annak, aki elfoglalt, aki sajátos szakmában dolgozik. Ő sokkal szívesebben fogadja az olyan meglepetéseket, amelyek praktikusak, hasznosak.

Az egészségügyi dolgozók számára például vehetünk az íróasztalra kellékeket, esetleg a foglalkozásukhoz köthető dísztárgyakat, de ezt mindig nem tudjuk eljátszani. A következő cikkben tehát összegezzük, hogy mire kell figyelni, ha egészségügyis munkatársnak néznél ajándékot.

Milyen a rossz ajándék?

Millió, millió ajándéktípus létezik, ám ezek közül nem mindegyik való a szeretteinknek, a barátainknak, az ismerőseinknek. A mutatós dísztárgyak ideje lejárt, legalábbis ezeknek nagyon kreatívnak és személyesnek kell lenniük ahhoz, hogy megfeleljenek az elvárásoknak. Mi lenne, ha másban gondolkoznánk? A PólóVerzum kardiológus témát ábrázoló pólói például már adnak is nekünk néhány tippet.

De mit nem szabad tenni, ha tökéletes meglepetésre vágyunk?

- Ne vegyük meg az első tárgyat, amit meglátunk! Ez biztosan személytelen lesz.

- Ne ragadjunk le a dísztárgyaknál, nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy milyen unalmas lehet ez!

- Ha mégis ezek mellett döntünk, akkor tegyük egyedivé az ajándékot! Egy-egy személyes üzenet vagy minta máris emel a színvonalon.

Az a rossz ajándék, ami semmilyen módon nem kapcsolódik a megajándékozott személy életéhez, személyiségéhez.

Kardiológia: a kórházi pólók kínálata

Biztosan azt gondolod, hogy az egészségügyis pólókkal az ajándékozást nem lehet tovább fokozni, ám ez nem így van. Az ilyen típusú meglepetések között sokféle termékkel találkozhatunk, tehát mind az orvosok, mind az ápolók, asszisztensek megtalálják, amit keresnek. De mi lenne, ha a szakterületet céloznád meg?

Arra gondolunk, hogy beszerezhetsz csak kardiológia témájú pólókat is. A feliratos darabok egyszerűek, ám nagyszerűek. Beszerezhetsz például egyszerű kardiológiai felirattal ellátott darabokat, ám a többféle szövegezés is hódít a piacon. Mutatunk is néhányat:

“A műtő a szentélyem, ahol újjáépül a lélek temploma!”

“Egészségügyis vagyok, nekem az jelenti az életet, ha életet menthetek!”

Egyedi minták nyomában

Természetesen az egyedi mintákat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. A gépszív például egy különösen mutatós grafika, de az EKG vonal is gyakran megjelenik a pólókon. Arról nem is beszélve, hogy a szív minden formáját feldolgozta a pólós piac.

A nyomtatott pólók hosszú időn át hasznosíthatók, moshatók, ráadásul személyre szabott ajándékokról beszélünk. A digitális transzfernyomtatás minőségi produktumokat, emellett a 100% pamut anyag kellő komfortérzet biztosít számunkra.

Ha te is ismersz olyan személyt, aki a kardiológián dolgozik, de még nem találtad meg neki a megfelelő ajándékot, akkor keresgélj a nyomtatott pólók kínálatában, hidd el, nem fogod megbánni!