A Haladás közleményt adott ki, hogy Király miért nem 2Rule-ba öltözött

Van magyarázat rá.

Király Gábor a saját márkás nadrágjában lépett a pályára

Mint ismert, Mészáros Lőrinc tulajdonában álló 2Rule nevű sportszergyártó mesebeli módon hódítja meg a piacot, és szorítja ki a versenytársakat, így már a 2Rule mezeit hordják a Puskás, a Diósgyőr és a Haladás játékosai is. De nem mindenki!

A Haladás kedden közleményben tudatta ennek az okát: Király olyan megállapodást kötött a klubbal, amely alapján a K1RALYSPORT márkájú melegítőben védhet. Ugyanez volt korábban is érvényes, amikor még az Adidas szállította a szombathelyi csapat szerelését.

„Ezzel kapcsolatban sem Király Gàbor, sem pedig a Szombathelyi Haladás nem kìván többet hozzáfűzni”

– zárul a közlemény.

A 2Rule a Haladás mellett az NB I-es csapatok közül a Puskás Akadémiának és a DVTK-nek lett a mezszállítója, de a Vasas és a vívószövetség is leszerződött Mészáros Lőrinc cégével.

Kiderült, hogy Mészáros Lőrinc igazán magyar sportszereit külföldön gyártják

Enyhén PR-izű cikket közölt a kormánypárti Magyar Idők Mészáros Lőrinc sportmárkájáról, a 2Rule-ról. A lapnak Kővári Ágnes, a társaság vezérigazgatója elmondta: - a cég máris több magyarországi varrodának ad munkát,- a Puskás Akadémia, a Haladás és a Diósgyőr után a válogatottak is Mészáros-féle mezekben játszanak majd,- Kecskeméten, Jászberényben, Szombathelyen folyamatosan gyártják a mezeket,- bár érkeztek külföldi ajánlataik az előállításra, visszautasították őket, mert elkötelezett szándékuk, hogy a termékek kizárólag Magyarországon készüljenek,- a hazai sportvilág milliárdokat fizet a nagy külföldi sportszergyűrtó cégeknek, így a multik húznak hasznot a területről.