Megtalálták az egyik, Kis-Dunában eltűnt bv-s munkatárs holttestét

Megtalálták az egyik, Kis-Dunában eltűnt bv-s munkatárs holttestét

A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársai közös ellenőrzésük során július 5-én 15 óra körüli időben Rácalmásnál, a Kis-Duna hídnál megtalálták a vízben az egy nappal korábban eltűnt büntetés-végrehajtási szervezet egyik hivatásos állományú tagját - tájékoztatott kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság. 

A rendőrség hivatalos oldalán azt írták:

A középkorú férfi holttestét a tragédia bekövetkezésének helyszínén találták meg a kutatást végző szakemberek.

Közölték ugyanakkor azt is, hogy az azonosítás jelenleg is folyamatban van.

Továbbra sem találják a Kis-Dunában elmerült bv-seket, a TEK felfüggesztette a víz alatti kutatást

A Terrorelhárítási Központ irányítja a kutatást annak a 29 éves és 34 éves büntetés-végrehajtásnál dolgozó férfinek az ügyében, akik tegnap tűntek el a Kis-Dunában Rácalmásnál - derült ki a TEK közleményéből, amit az MTI-hez juttatott el. A Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézetnek és a Márianosztrai Fegyház és Börtönnek a munkatársa a szolgálati kutyák kiképzése közben merült el a vízben.

Mint ismert, Pálhalmai Büntetés-végrehajtási Intézetnek és a Márianosztrai Fegyház és Börtönnek a munkatársa hétfőn a szolgálati kutyák kiképzése közben merült el a vízben. A mentési munkálatokba irányítóként a Terrorelhárítási Központ (TEK) is bekapcsolódott, majd kedden a 29 éves és 34 éves férfi eltűnése ügyében felfüggesztették a víz alatti kutatást, így a felszínen és a part mentén folytatták azt.