Kondigépekkel javul majd a közbiztonság?

"Az így megspórolt százmilliókat cigány stratégia helyett a jövőben költsék inkább munkahelyteremtésre".

A Jobbik értetlenül áll az újabb pénzszórás előtt tekintettel arra, hogy Alsózsolca Fidesz-közeli vezetése maga is tisztában van azzal: a milliós felzárkóztató programok nem vezetnek sehova, szemben például az ingyenes Érpataki Modellel. Ezt a jelenlegi városvezetés önkormányzati képviselője ismerte el még a választások előtt egy testületi ülésen - tették hozzá.

A jobbikosok szerint az a kérdés, hogy mi változott azóta, miért folytatják tovább a százmilliós bukott módszereket, miért gondolják, hogy a kondipark, a játszótér, a felújított utak meg fogják szüntetni az együttélési problémákat, a gyermekveszélyeztetést, a kábítószer-terjesztést és fogyasztást, a terménylopást, az idősek terrorizálását, a fiatalok iskolai zaklatását?

Továbbá arra is kíváncsiak, miért érezte fontosnak Csöbör Katalin az izraeli nagykövet meghívását, mit szólt Ilan Mor a Fidesz cigány stratégiájához, Csöbör Katalin is meg fogja-e tekinteni Izrael palesztin stratégiáját, és egyáltalán mit profitált a látogatásból Alsózsolca?

Közölték: a Jobbik a rend pártjaként ismét felajánlja szakmai segítségét, hogy Alsózsolca a referenciával rendelkező Érpataki Modell segítségével szigorú hatósági munkával, plusz pénzek bevonása nélkül számolhassa fel az együttélési problémákat.

"Az így megspórolt százmilliókat cigány stratégia helyett a jövőben költsék inkább munkahelyteremtésre".