Kubatov kiadta a listát a rendőrségnek, mert fél – százával indultak meg a DNS vizsgálatok

Hiába állnak egy csapat mögött, a politikus kiadta a drukkerek adatait a rendőrségnek. Ezek után fontoljuk meg jól, hogy kiknek adjuk meg az adatainkat!

A lap birtokába került dokumentumok szerint két ügyben indult nyomozás. Egyrészt egy klubelnök háza közelében kifeszített molinó miatt, másrészt mert Kubatovot a Facebook-on is szidalmazták. 

Egyes magyarázatok szerint az első esetben a szkenneletlen szurkolók, egy keresetlen költői képpel arra céloztak, hogy ha testileg nem is, de lélekben a lelátón vannak, ezzel szemben az egykor szintén szurkoló Kubatov Gábor lelke a halálsoron van, hiszen feladta korábbi önmagát. Ha valaki lélekben halott, testileg még sokáig élhet, mint ahogy lélekben ott lehet akárki akárhol, akár egy stadionban is, akkor is, ha oda fizikailag nem megy be. Nyilván a szkenneletlen szurkolók nincsenek testileg a lelátón, úgy nagy szerencsére Kubatov sincs a halálsoron. A politikusnak azonban nem az irodalom a kenyere, hanem a hatalom.

Emiatt ijedt meg a Szőke Ferenceket foglalkoztató Kubatov Gábor (Forrás: fradimob.hu)

Az MNO értesülései szerint a molinó kapcsán a hatóság még DNS-vizsgálatokat is kért, 378 mintát vizsgált meg, csaknem hárommillió forintért. Még a Budapesti Közlekedési Központot segítségét is kérték ahhoz, hogy az akkor arra dolgozó BKV-sofőröket beazonosíthassák. Az MNO úgy tudja, hogy a molinós nyomozás kapcsán nem gyanúsítottak meg senkit. Az állítólagos internetes fenyegetések ügyében

még a Facebook üzemeltetőjét is megkeresték, hogy adja ki egyes személyek IP-címét.

Két gyanúsított meg a rendőrség, esetükben az ügyészség vádemelést javasolt. A Magyar Nemzet birtokában lévő dokumentumokból az is kiderül, hogy

Kubatov Gábor - aki a Fideszben a párt szimpatizánslistája felett is rendelkezik – egy kisebb listát is átadott a nyomozóknak, rajta húsznál is több ferencvárosi szurkoló adataival, több telefonszámmal, az érintettek születési idejével, becenevével.

(Zárójelben: a Fidesz szimpatizánslistájára mindenki önként iratkozik fel, aki kitölti a párt aláírásgyűjtő íveit. Ilyen adatbázis-frissítést szolgál a kormánypárt mostani kampánya is, amit a bevándorlás elutasításának az ürügyén indítottak.)

A fradimob.hu felhívta a figyelmet arra, hogy a szurkolói kártya kiváltásakor 2010-ben a listán szereplő szurkolók nem azt a telefonszámot adták meg, ami Kubatov rendőrségnek átadott listáján szerepel.

A lap emlékeztetetett az ultrák Kubatov házánál is tüntettek, a rendőrség csaknem hárommillió forintot költött a demonstráció biztosításra. Emlékezetes azon eset is, amikor Orbán Ráhel lakodalmán elloptak két iPhone 4s típusú mobiltelefont. Az esküvőn dolgozó hatvan embertől a rendőrség DNS-mintát vett, kilencmillió forintért.