Ezek érdekelték Önöket a leginkább 2017-ben

Havas hajtóvadászata, a borsodi mélynyomor és a szocializmus autócsodái.

Olvasóink úgy tűnik nagyon szívükön viselik a vendéglátóegységek sorsát, főleg, ha azokat a nyár közepén szándékoznak bezárni, elvágva ezzel a hideg sörellátó központokat. Hetedik helyen végzett alábbi cikkünk:

A nyári szezon közepén zárhat be egy csomó kocsma egy új törvény miatt

A változás lényege, hogy a kocsmák és éttermek a jövőbenkizárólag bankkártyával vagy átutalással fizethetnek az alkoholos italokért. Készpénzzel csak adóraktárból vagy kisüzemi bortermelőtől és csak 200 ezer forintot meg nem haladó értékben szerezhetnek be árut,. Az vendégekre ez már nem vonatkozik, így arra nem kell számítanunk, hogy szombattól nem fizethetünk készpénzzel egy sörért - feltéve, ha lesz sör.

Nagyot ment az idén Mirkóczki Ádám is, mikor a kormánypropagandára adott válaszul feljelentette Soros Györgyöt, hogy kiderüljön bűntetőjogilag megállja-e a helyét amiket a kormány állít. Már tudjuk mi lett a vége, de ez nem tartóztatja fel a Fideszt, hogy a valódi problémákról való figyelemelterelésre használja a magyar származású milliárdost. Gulyás Gergely épp ma nyugtatott meg mindenkit, hogy Soros a 2018-as kampányban is szerepelni fog.

Végre valakinek volt elég bátorsága! A Jobbik feljelentette Soros Györgyöt

Mirkóczki Ádám csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy megelégelte az elmebajt és a bagatellizálást, az Országos Rendőr-főkapitányságon (ORFK) feljelentette Soros Györgyöt. A Jobbik szóvivője két dolog miatt döntött így. Egyrészt hétfőn a parlamentben komoly lépést tettünk a mélységek, illetőleg az OPNI zárt osztályának irányába, amikor az Orbán-kormány egyik államtitkára, Aradszki András arról beszélt, hogy a Sátán támad Magyarországra Soros György képében.

Bűnügyi híreinkre is sokan kattintottak idén. Itt egy budapesti páros rendőrkézre kerítésében kértünk segítséget Önöktől:

Zaklattak egy nőt, majd elverték a védelmére kelő férfit - Ezt a két nyomorultat keresik a rendőrök

Amikor egy férfi megpróbált a nő védelmére kelni, a duó termetesebb tagja ököllel megütötte. A rendőrök súlyos testi sértés bűntett miatt keresik a két 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas suttyót. Aki bármit tud róluk vagy az esetről, az ismert telefonszámokon jelezheti a hatóságoknak.

Itt pedig a majálison késelőket kereste a rendőrség:

Oláh Alejandro és a haverok késeltek a majálison

A XIV. kerületi Ötvenhatosok terén rendezett majálison Burai Zsolt, Molnár István és az ősmagyar dallamos nevű Oláh Alejandro a maguk módján ünnepelték május elsejét. A police.hu tájékoztatása szerint délután fél négy körül a vidámparknál megkéseltek valakit, majd a biztonság kedvéért még össze is verték bokszerrel és viperával az áldozatot, akit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.Egyelőre keresik az elkövetőket.

A két fiatal halálával járó Szentendrei úti baleset megrázott mindenkit. Az N1TV videójából kiderült, hogy a balesetet okozó kilétét azért hallgatták el, mert egy milliárdos család tagja.

Ő okozta a Szentendrei úti brutális balesetet

Apja befolyásos barátai miatt hallgathatott róla eddig mindenki. Az N1TV azonban most bemutatja az OTP Lakástakarék Zrt. és az OTP Jelzálogbank Zrt. egykori vezetőjének gyermekét.Az egyik áldozat Janza Richárd, ifjúsági világbajnok kajakos volt. A március 18-i balesetet okozó sofőr az eddigi információk alapján részeg lehetett, és fékezés nélkül csapódott bele a pirosnál várakozó másik autóba.

Egy kis nosztalgiázás is belefért. Ön emlékszik még? Tesztelje magát, ha eddig még nem tette!

Emlékszik még a szocializmus autócsodáira? Tesztelje le magát!

Aki 30 évnél idősebb, még biztosan emlékszik ezekre az azóta már többségében legendássá vált járművekre. Ezek voltak a szocialista ipar csúcstechnikájának remekművei, mivel a nyugati autók elérhetetlenek voltak, így ezekkel voltak kénytelenek beérni a dolgozók. Persze akkoriban minden kocsinak örültünk, hiszen elvittek A-ból B-be.

Kollégáink komoly elemzése a borsodi viszonyokról a második legtöbb kattintást érte idén. A térség olyan gazdasági, társadalmi és demográfiai válságban van, ami nem sok jóval kecsegtet a jövőre nézve.

Tudtuk, hogy nagy a baj Borsodban, de hogy ennyire, azt nem

A megoldási javaslatokat is tartalmazó tanulmányt augusztus végén fogadta el a megyei közgyűlés, jóllehet, az abban szereplő javaslatok inkább tűnnek merész céloknak, mintsem egy - akár középtávon elérhető - jövőkép megfelelő eszközeinek. Hogy az Észak-Magyarországi régió, azon belül Borsod-Abaúj-Zemplén megye az ország és az Európai Unió legszegényebb térségeinek egyike, nem újdonság, ám az adatok szinte kilátástalan helyzetről árulkodnak.

Első helyen Havas Henrik hajtóvadászata végzett. Mindenki kíváncsi volt rá, hogy hova fut ki az újságíró-műsorvezető ellen indított boszorkányüldözés, amit amiatt indított a kormányzat, mert Havas könyvet írt az ellenzék legerősebb szereplőjéről, Vona Gáborról. 

Döbbenetes videó! Előre megtervezték Havas Henrik lejáratását!

Mint ismert, Havas Henriket azzal vádolta meg egy egykori valóságshow-szereplő, polgári nevén Baukó Éva, hogy az újságíró korábban szexuálisan zaklatta. Havas ezt követően mondta le Vona Gáborral közös könyvének bemutatóját.Vona Gábor a rendezvényen kijelentette: ez az egész nem Havas Henrikről szól, inkább a Jobbik elleni támadás, ami pedig most történik, az „"politikai terrorizmus", vagyis a lényege, hogy mindenki féljen.

Köszönjük, hogy 2017-ben minket olvastak. Ne törjék meg ezt a jó szokásukat és tartsanak velünk 2018-ban is.