M. Richárd: "nem vagyok rossz ember, csináltam sok butaságot"

Az Echo TV készített vele interjút.

Előélet

Molnár Richárd szerint dezinformációk és őrült hírek keringenek róla, nem tartja jogosnak, hogy közellenségnek tartják, de elismeri, hogy „van egy előéletem, fiatalon csináltam dolgokat, azt leültem, azóta 180 fokos fordulatot vett az életem”. Korábban súlyos büntetést kapott a kecskeméti maffiaperben.

Dezinformációnak tartja, hogy „Dózsa György úti gázoló” néven emlegetik, mert „senki nem lett elgázolva, ez egy frontális ütközés volt”. Jogsija azért nem volt, mert három év alatt összegyűlt 17 büntetőpontja, ezért fél évre bevonták.

Ajándék autó

A baleset előzményéről így beszélt: „Páromnak vettem egy autót ajándékba. Megérkezett Németországból, átvettem a magyarországi irodánkban az autót, és itt jött a butaság, hogy én vittem el. Szerettem volna örömet okozni a páromnak ezzel”.

Közvetlenül a baleset előtt annyit látott, hogy bevág elé egy autó, de már csak elrántani tudta a kormányt, „ott sok-sok embernek tönkrement az élete, én magam is nagyon megsínylettem ezt a dolgot”. Nagyon sajnálja az esetet, azt is hozzátette, hogy nem drogozott a baleset előtt és nem 130-cal, hanem maximum 100-al ment – de az is sok. A vádirat szerint egyébként mindketten megsértették a közlekedési szabályokat, mert a Citroen sofőrje levágta a kanyart. Ha a gyorshajtás vagy a levágás közül az egyik nincs, akkor elkerülhető lett volna az ütközés.

Magánélet

Molnárt szívproblémái miatt helyezték szabadlábra, ez is szóba került az interjúban, 4-6 órás műtét vár rá, kiveszik a szívét, lehet, hogy nem éli túl. A felépülés 4-5 hónapot vehet igénybe.

A médiáról azt mondta „jó alany vagyok, hogy a bulvárhírek fel legyenek kapva, a médiaorgánumoknak óriás felelőssége van abban, hogy ez hogy van tálalva”.

„Az emberek szeretnek utálkozni, és én erre egy maximálisan megfelelő alany vagyok a múltammal, a jelenemmel, a külsőmmel, a viselkedésemmel, pedig hangsúlyozom, bennem semmilyen provokatív dolog nincs.”

Mindennapjait úgy foglalta össze, hogy „autókkal foglalkozom, testépítő vagyok, küzdősportokat csinálok, barátaimmal találkozom, kutyáim vannak, ez az életem”. Sőt, művészlélek:

„Milyen érdekes, az miért nincs kiragadva, hogy festek, olajfestményeket készítek. Ez nem illik bele abba a sablonba, hogy én rossz ember vagyok?”