Magyar Péter most Tiborcz Istvánba szállt bele, a titkairól kérdezte

Magyar Péter most Tiborcz Istvánba szállt bele, a titkairól kérdezte

Varga Judit volt férje tovább folytatja a NER-en belüli hatalmi erőviszonyok bemutatását és leleplezését. Rogán Antalt a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatáról faggatta, de a miniszterelnök vejét is felkérdezte.

Magyar Péter kedden reggel újabb nyilvános posztot tett közzé Facebook-oldalán, amelyben Rogán Antal mellett Orbán Viktor vejébe, Tiborcz Istvánba is beleszállt. Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje a propagandaminiszternek címezve ezt kérdezte:

Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Ami viszont érdekesebb, hogy Magyar a korrupcióval vádolt bírósági végrehajtói kar korábbi elnökével való kapcsolatáról is kérdezte:

"Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való “szakmai” kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?"

Ezt követően a miniszterelnök vejéhez, Tiborcz Istvánhoz szólt:

Kedves István, Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?

Magyar azt is írta, sokan szeretnének inspirálódni Tiborcz „sikersztorijából”, így érdekelné, mi a titka, „hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok”.

Mi a célod? Ha tíz év múlva még egy nullával több lesz a hosszú számsor végén, az már elég? Jártál mostanában borsodi falvakban, ahol a gyerekek néha télen is meleg ruha nélkül játszanak az udvaron?

- fogalmazott végül bejegyzésében Magyar Péter.

A Fidesz már Novák lemondása előtt elkezdte castingolni köztársaságielnök-jelöltjét

Ahogyan megírtuk, még le sem mondott a pedofilbotrányba belebukó fideszes Novák Katalin, az állampárt már beindította közvélemény-kutató gépezetét, hogy megtudja, a magyarok kit látnának szívesen a helyén. Ebben a cikkben összeszedtük a Fidesz lehetséges jelöltjeit.

Magyar Péter vasárnap este szólalt meg nyilvánosan, Rogánnak is üzent

Mint arról beszámoltunk, a politikától visszavonuló Varga Judit volt férje, Magyar Péter a Partizán rendkívüli adásában részletezte a NER-től való elszakadásának okát. Magyar Rogán Antal érinthetetlenségéről és a NER működési mechanizmusáról beszélt hosszasan, aki szintén lemondott minden állami kötődésű pozíciójáról. Szerinte Novákékkal vitetik el a balhét.

(Címlapkép: Magyar Péter/Facebook)