Magyar Kupa: Az NB III-as Iváncsa búcsúztatta a Fradit!

Magyar Kupa: Az NB III-as Iváncsa búcsúztatta a Fradit!

Labdraúgó Magyar Kupa: Iváncsa KSE - Ferencvárosi TC hosszabbítás után: 3-2

Gól: Suszter ( 7.), Aradi (55.) Kercsó Bence (96.) ill. Zachariassen (4.), R. Mmaee (19.)

Iváncsa: Varga Á. – Aradi, Barta, Cseszneki, Horváth B.,–  Kercsó, Kovács S., Nyilas B., Petrezselyem, – Suszter, Vellejos.

Ferencváros: Bogdán – Botka, S. Mmaee, Thelander, Knoester – Besic, Laidouni, Zachariassen, Marcier – A. Traoré, R.Mmaee

Iváncsa: 1000 néző

Pedig a címvédő FTC Zachariassen révén már a 4. percben megszerezte a vezetést szerzett (0-1) és ekkor szinte senki nem gondolta úgy, hogy 117 perccel később a hazaiak örülhettek. Azonban Aradi a 7. percben gyorsan egyenlített, (1-1) ráadásul az Iváncsa egyáltalán nem volt megilletődve és végig remek játékkal lepték meg a Fradit. A zöld-fehérek ugyan ismét vezetést szereztek a 19. percben, (1-2) de ez sem vette el a kedvét az Iváncsa játékosainak.

A második félidő 55. percében - az előzményeket tekintve nem meglepő módon - Aradi góljával kiegyenlített (2-2) az Iváncsa és ez így maradt a rendes játékidőben.

Következett a kétszer 15 perc hosszabbítás, amely során hiába támadott többet a Fradi a hazaiak kiváló védekezéssel szerelték le egymás után a zöldek támadásait. Különösen az Iváncsa kapusa, Varga Ádám mutatott be bravúros védéseket. A kihagyott FTC helyzetek pedig megbosszulták magukat. 

A 96. percben ugyanis Kercsó Bence gólja eldöntötte a továbbjutást. (3-2)

A Fradi mindent egy lapra feltéve támadott, de az eredmény már nem változott.

Az Iváncsa KSE hatalmas meglepetésre, nagyon bátor játékkel kiejtette a Magyar Kupából a címvédő Ferencvárost!