Magyarország lesz a külföldi pedofilok menedéke? Egyelőre rácsesznek!

Magyarország lesz a külföldi pedofilok menedéke? Egyelőre rácsesznek!

Német pedofil keresett menedéket Magyarországon. Talán hallott a kegyelmi botrányról?

Egy 58 éves német férfi, akit hazájában öt rendbeli, gyermekek sérelmére elkövetett borzalmas bűncselekménnyel vádolnak, Magyarországra szökött, hogy elkerülje a felelősségre vonást. A bűntetteket nyelvi magánórákon követte el, ahol áldozatait kihasználva szörnyű tetteket hajtott végre.

Miután a német hatóságok elől 2023-ban eltűnt, úgy tűnik, Magyarországban látta a biztonságos búvóhelyet

De vajon miért gondolta így?

"Ugye emlékezték még? A köztársasági elnök kegyelmet adott a bicskei gyermekotthon igazgatóhelyettesének. Az igazgatóhelyettes zsarolással kényszerítette az otthon több lakóját, hogy vonják vissza a pedofil igazgató ellen tett vallomásukat."

– mondta egy aggódó édesanya, aki a Facebookon szólt hozzá a rendőrség közleményéhez, ami az egyik Bács-Kiskun vármegyei hírportál jelent meg.

" Ez a botrány nemcsak hazánkban, hanem világszerte felháborodást keltett. Talán éppen ez a botrány keltette a német pedofilok figyelmét is!"

- tette hozzá.

Bármilyen félelmetes is volt a gondolat, hogy hazánkban új áldozatokra találhat egy újabb pedofil, ezúttal ez nem sikerült: a német társszervek és a magyar Nemzeti Nyomozói Iroda fejvadászai gyorsan összefogtak, és október 9-én Nagybaracskán elfogták a férfit, aki egyelőre őrizetben van. Kiadatásáról később döntenek.