Így gyászolja a magyar internet népe Mészáros házasságát

Így gyászolja a magyar internet népe Mészáros házasságát

Nem elég nemzetünk számára a koronavírus második hulláma, amikor már azt hittük, hogy 2020 ennél rosszabb úgysem lehet, múlthét pénteken jött a sokkoló hír: Mészáros Lőrinc és felesége válnak. Csakhogy érezzük mennyire össznemzeti Mészáros szinglivé válása, elsőként az állami hírügynökség, az MTI számolt be róla.

Bréking: Mészáros Lőrinc válik a feleségétől

Házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla - közölte a felcsúti dollármilliomos üzletember és felesége az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményükben. A dokumentum szerint a házasság felbontásáról szóló döntésüket közösen, együttes akarattal hozták meg. Hozzátették, az eljáráshoz szükséges kérdésekben vita nélkül, egymást segítve, becsülve és tisztelve állapodtak meg.

A magyar internet népének több se kellett, hogy támogatásáról biztosítsa országunk első számú üzletemberét, így időt nem kímélve kezdtek neki a humoros mémek formájába csomagolt együttérzések gyártásába. Reméljük a tenderek ördöge olvassa ezt a cikket és egy kicsit jobb kedvre derül majd a rajongói által kreált mémek láttán, ugyanis ebből szemezgettük ki a legjobbakat.

1. Legalább a közös vagyon elosztásán nem kell most stresszelnie Mészárosnak.

2. A polihisztorként is emlegetett Mészáros már volt precíz gázszerelő, kivételes tehetségű üzletember, profi szónok, a válását követően akár a televízió világát is bevehetné saját társkereső műsorával, önmagával a főszerepben. Természetesen az M1 csatornán debütálna.

3. Van, aki vissza nem térő lehetőséget látott Mészáros szinglivé válásában, így azonnal fel is kereste őt csábító képével.

4. A milliárdos mogul segítségére sietett egy névtelen barát és felregisztrálta őt a Tinderre. Ilyen mosollyal nem lesz hölgy, aki ne jobbra húzná őt, ha pedig a bankszámla kivonatát is mellékeli a fotókhoz, biztosra vesszük, hogy az app történetének legeredményesebb tinderezője lesz.

5. Valaki már a leendőbelijét is megtalálta Vajna Tímea képében és az esküvői fotójukat is legyártotta. Íme a gyönyörű, ifjú pár.

6. De az is lehet, hogy Mészáros most inkább kiélvezné a szingliség előnyeit, miközben a munkába temetkezik.

7. Természetesen az "önző, lelketlen" trollok sem hagyhatták szó nélkül a hírt, akik eddigi megszokott életüket féltik, ahelyett, hogy együttéreznének a nemzet első számú emberével.