Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc nem csak a rockot szereti: cége az Irigy Hónaljmirigy arénakoncertjének főtámogatója lett

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc nem csak a rockot szereti: cége az Irigy Hónaljmirigy arénakoncertjének főtámogatója lett

Mészáros Lőrincről tavaly derült ki, hogy imádja a rockzenét, legalábbis erre lehet következtetni abból, ami a 444.hu videójában volt látható: Magyarország egyik leggazdagabb embere, a máskor oly “bátortalan” felcsúti vállalkozó egy lagziban, felül finoman kigombolt fehér ingben, nyakában egy elektromos gitárral adta a rocksztárt, az AC/DC legendás Highway to Hell című számát énekelte, pontosabban ordította, a jelenlévők legnagyobb örömére.

Úgy tűnik azonban, hogy a dollármilliomos pénzember zenei ízlése nem korlátozódik egy műfajra, hanem kedveli az olykor finoman szólva is megkérdőjelezhető színvonalú produkciókkal előrukkoló nyolctagú magyar könnyűzenei együttes, az Irigy Hónaljmirigy zenéjét is.

Mint az esemény plakátjáról kiderült, a gazdasági szempontból csodaszámba menő, saját nevével fémjelzett cége, a Mészáros és Mészáros Kft. lesz a banda jövő júniusi, Groupama Arénában megrendezésre kerülő 30. születésnapi nagykoncertjük főtámogatója.

Nagyon vártuk, hogy megoszthassuk Veletek a hírt. :) Hetek óta tartó előkészületek után örömmel jelentjük be, hogy 30....

Közzétette: Irigy Hónaljmirigy – 2020. szeptember 3., csütörtök

Mondanánk, hogy meglepődünk, de Borkai „Add ide a didit”  Zsolt története után már valójában már semmin nem csodálkozunk.