Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre

Michael Bublé 9 év után visszatér Budapestre

A népszerű kanadai előadóművész a Higher Tour 2023 keretén belül február 8-án lp fel az MVM Dome-ban.

Michael Bublé, a többszörös Grammy-, és Juno-díjas művész küldetést vállalt, amikor majdnem két évtizede aláírta lemezszerződését a Reprise Records-szal. A mai napig ezt az utat folytatja, ha lehet, még nagyobb szenvedéllyel.
 
Bublé fogadalmat több fogadalmat is tett. Elsőként, hogy nem csupán életben tartja a nagy klasszikus amerikai dalok lángját – és nem is csak új életet lehel beléjük –, hanem egyedi stílusát, hangjának erejét és a dalok iránti szeretetét is beleteszi ezekbe az időtlen slágerekbe.
 
Másodszor, hogy olyan listavezető popslágereket ír, amelyek önmagukban is klasszikussá válnak.
 
És harmadszorra – ami számára a legfontosabb -, hogy mindezen zenéket összerakja élő koncertre, és elvigye vele a közönséget egy különleges utazásra, hogy egy olyan estét adjon nekik, amelyet soha nem felejtenek el."Az embereknek esőben fedélre van szükségük. Azért vagyok itt, hogy néhány órára szórakoztassam őket, lehetővé tegyem a menekülésüket, hogy tudják, van remény, és hogy a romantika még mindig él és virul."

A népszerű énekes dalszerző színpadon minden alkalommal kiénekli a lelkét, szerenádot ad gyönyörű szerelmes dalokkal, megnevettetti - megríkatja közönségét, táncol és tömegeket bűvöl el a világ arénáiban és stadionjaiban. Azt akarta, hogy a műsorai legendássá váljanak. Nyilvánvaló, hogy mindez sikerült neki, még saját legmerészebb álmait is túlszárnyalva. A többszörös platinalemezes énekes/dalszerző/producer/emberbarát hivatalosan is globális jelenséggé vált, és semmi jelét nem mutatja a lassításnak, amiről a rajongók is megbizonyosodhatnak új turnéján.