Nem érdekli a pornósztárt, miből él Orbán lánya – fél Magyarországot felrúgná

A szürke ötven árnyalata csak abban különbözik egy felnőtt filmtől, hogy utóbbiban mutatják a behatolást is.

Bibi Noel (Rostás Alexandra) magyarországi származású pornós filmszínész, jelenleg Los Angeles környékén él, de azért olykor megnyilatkozik óhazája ügyes-bajos dolgaiban is. Legfrissebb bejegyzésében elárulja, még mindig csak a magyar embereknél látja azt, hogy magukhoz képest negatív példaként mutatják be a szexmunkásokat. Nem is beszélve arról, hogy mindenki együtt említi a pornósztárokat az utcai prostituáltakkal. Tévesen.

Bibi Noel beszámol arról, hogy Kaliforniában tudják, hogy mivel foglalkozik, mégis mikor elsétál valahol, még a lányok is hüvelykujjukat mutatva dicsérik, hogy jól csináltad, mindent bele. Úgy véli, hogy „A szürke ötven árnyalata” csak abban különbözik egy felnőtt filmtől, hogy utóbbiban mutatják a behatolást is. A mozifilm mégis népszerű, régóta várt alkotás.

Alexandra korábban is leírta, hogy a magyarok legnagyobb baja az irigység, fel is teszi a kérdést:

„mit érdekel minket, kinek miből van pénze? Mit érdekel bárkit is, Orbán lányának miből van bármilye?”

Bibi Noel korábban úgy fogalmazott, hogy minden nap rájön arra, hogy élete legjobb döntése volt elköltöznie Magyarországról. Ezt a kiposztolt gagyi műsorokkal, a no name emberekkel a tévében és a magyar mentalitással magyarázza. Szerinte a magyar emberek magukat minősítik azzal, hogy az internetes oldalakon nem veszik komolyan Bibi Noel hozzászólásait, míg külföldön a jellemzően örülnek neki, valahogy így:

"szent isten, Bibi Noel kommentálta / likeolta a bejegyzésünket, megtiszteltetés".

Rostás szerint mindez szánalmas, ki is jelentette:

„A fél országot felrúgnám.”

A művésznő szerint a magyar emberek legnagyobb problémája az irigység és a másik el nem fogadása, legyen szó nemi hovatartozásról, stílusirányzatokról.

Szerinte pont azért van az ország elmaradva, mert mindenki a másik dolgával van elfoglalva és nem a saját életét próbálja építgetni. Azt kívánja, hogy múljon el az irigység, mert az fertőző betegség.

Tanácsot is ad:

„Ja es ne éljetek burokban .. Legyetek nyitottak az új dolgok felé!”

Rostás válaszolt arra is, hogy miért hagyta el Magyarországot:

"Tiszteld magadat eléggé ahhoz, hogy elsétálj valamitől, ami többé nem szolgál, nem fejleszt téged, vagy nem tesz boldoggá."

R. Alexandra bejegyzései sokszor szemet bántó karakterhalmaznak tűnnek, szóval óvatosan. Mondjuk Bibi Noel feladata nem is az, hogy írásban jeleskedjen, egészen más területen amúgy is a képernyő sztárja.