Nem várhat tovább a fasizmus elleni harc!

Kedves olvasóink, hiánypótló kezdeményezés látott napvilágot, egyenesen a magyar politika szürke zónájából. Van ugyanis egy párt, amely végre felveszi a kesztyűt, és harcol a fasizmus ellen. :)

A kilencmillió fasiszta országában ez persze különösen fontos, pláne úgy, hogy tudjuk, szeretett hazánk legfontosabb problémája ma a barna veszedelem és söpredék elleni kérlelhetetlen, permanens küzdelem. A Magyar Konzervatív Párt kezdeményezését remélhetőleg meghallják az erre fogékony fülek, így az olyan országos jelentőségű és beágyazottságú pártok, mint például az Együtt, a PM, a DK, vagy épp személyes kedvencünk, az Európai Baloldal - Magyarországi Munkáspárt 2006 is kap az alkalmon, hogy beszálljon a fasiszta erőszak elleni utcai ellenállásba.

A Demokráciavédelmi Bizottság is nagyon jól hangzik, ám remélhetőleg átnevezik hamarosan hatóssággá, az ugyanis sokkal szebben cseng az idősebb antifasiszta fülek számára, így még nagyobb tömegeket tudna megmozgatni az Ellenállás.

A magunk részéről alig várjuk, hogy a magyar közélet sajnálatos módon térképészetileg kevésbé felderített fehér foltjait bejtátszó Béndek Péter és sejtje pártja kijöjjön végre a részletes akciótervvel, hogy időben felkészülhessek a fasiszták elleni harcra.

Amíg ez nem történik meg, saját kezembe veszem az irodán belüli tisztogatást: átnyúlok az asztal felett és megcibálom Sarkadi kolléga fülét, mivel különösen randa barna pólót vett fel, ami jól tudjuk mit jelent.

Addig se csüggedjünk kedves Elvtársak, s ne felejtsük, takarás!