Németh Szilárd a Facebookon őrjöng, mert nincs az irodájában internet

Itt a leendő honvédelmi miniszterhelyettesünk.

„A T-Systems múlt hét péntek óta blokkolja az országgyűlési képviselői irodámat, mivel azóta se a telefonvonal, se az internetszolgáltatás nem elérhető. Magyarázatot várok!”

- olvasható a rövid posztban.

Németh Szilárd valószínűleg a csepeli irodájára gondolhatott, mert az Országgyűlés Hivatalától a 24.hu megtudta, hogy ott minden rendben van az internettel. Az egyéni képviselőként április 8-án ismét elbukott Németh Szilárd listán került be a parlamentbe, és így lesz belőle hamarosan a Honvédelmi Minisztérium miniszterhelyettese és parlamenti államtitkára.

Jelenleg újságírók próbálják kideríteni a T-Systemstől, hogy miért nincs Németh Szilárdnál internet és vezetékes telefon, ugyanis Németh posztjából azt lehet sejteni, hogy az ügyfélszolgálatot nem hívta fel emiatt. Ha ugyanis megtette volna, bizonyára elmondják neki a technikai zavar okát, és a hamarosan a hadseregünk politikai irányításában is résztvevő politikus nem blokkolásról írna. Mindenesetre a 444.hu elküldte a cégnek a kérdéseket, és az közölte, hogy utánanéz a dolognak.

Németh Szilárd egyébként rengeteg segítséget kapott a kommentelőktől is. Ilyen például az, hogy

  1. ellenőrizzük, hogy be vannak-e dugva a kábelek
  2. hívjuk fel az ügyfélszolgálatot
  3. énekeljük el a Kossuth-nótát.

De egyesek azt tették szóvá, hogy a T-Systems szoftverfejlesztő és intézményellátó cég, így Németh Szilárd csepeli irodája valószínűleg nem is velük van szerződésben, inkább a T-Home lesz az.

A lényeg viszont az, hogy az ország jó kezekben van: ha a sertéshúst kerülő migránsok által eldobált szendvicsektől terjedő sertéspestis akkora válságot idézne elő, amihez már a hadsereg bevetésére lenne szükség, az államtitkár úr gyorsan feltalálja majd magát. Csak nehogy süket legyen a vezetékes telefon!

De addig is, a képre kattintva lehet játszani a Chrome offline dínós játékával: (Firefox alatt nem fut)

Frissítés: „A szolgáltatás kimaradása a csepeli körzetben a múlt héten fellépett áramkimaradás miatti műszaki probléma során keletkezett. A javításon a Magyar Telekom és a T-Systems Magyarország munkatársai dolgoznak, legkésőbb a mai nap végéig helyreáll a szolgáltatás.” - kapta meg a választ a 444.hu, majd közölték azt is, hogy már jó a net.