Hol nyaralnak a politikusok?

Arra idén sem tudtak rájönni, hol tölti a nyaralását a miniszterelnök.

Az RTL Klub híradója készített rövid összeállítást arról, hogy hol nyaralnak vezető politikusaink az idén.

Kíváncsiak lettek volna arra is, hogy hová utazik a miniszterelnök és erre az időszakra milyen védelem jár neki, de erre nem kaptak választ.

Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan az RTL kérdésére azt írta, hogy

"a miniszterelnök magánprogramjaival, illetőleg a személyi védelmével kapcsolatban nem tudok információt adni".

A miniszterek közül Trócsányi László és Rogán Antal is a magyar tengeren tölti a szabadságát. Balog Zoltán a Bükkbe utazik családjával, míg Szijjártó Péter barátaival a török riviérán erősíti kapcsolatainkat a keleti országgal.

Hol nyaralnak a politikusok?

Titok, hogy mikor és hol nyaral az idén Orbán Viktor. A miniszterelnök a Fidesz-frakcióülésén júniusban azt mondta: augusztus 1-20 között lesz szabadságon, de sajtófőnökénél hiába érdeklődünk, nem mondta meg, hová utazott a kormányfő. Trócsányi László igazságügyi miniszter a Balatonnál pihen, Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Egyiptomban volt.

A Híradó az ellenzéki politikusok nyári programjának is utánajárt. Gyurcsány Ferenc az idén is kötcsei birtokán töltődik fel, és állítása szerint naponta háromszor főz a hozzá érkező barátoknak.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje Egyiptomban és a Mátrában nyaralt, Szél Bernadett a Horvát-tengerparton kempingezett és szintén a Balatonnál túrázott családjával.

Vona Gábor, felesége facebook-oldalán közzétett fotói alapján német nyelvterületen töltötte a pihenőidejét. Bécs környékén és Münchenben járt a család.