Részegen szenvedett autóbalesetet a Fradi két játékosa

Falnak ütköztek egy autóval a vasárnapra virradó órákban, a járókelők szerint ittasak voltak. A klub megerősítette az értesülést.

Budapest XII., Kútvölgyi úton 2016. január 17-én a reggeli órákban – eddig ismeretlen okok és körülmények között – egy személygépkocsi kőfalnak ütközött. A baleset során két személy megsérült. A baleset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja - tájékoztatta az mno.hu-t az ORFK sajtóosztálya.

A portál értesülései némileg ellentmondanak a rendőrség által közölteknek, ők ugyanis úgy tudják, a baleset hajnali két órakor történt. Az mno.hu információi szerint a balesetben megsérült két személy a Ferencváros labdarúgócsapatának két játékosa. Szemtanúk elmondása szerint a játékosok ittas állapotban voltak, egyikük a jelenlévőkkel is szóváltásba keveredett.

A hírek szerint az autó összetört, az összes légzsák kinyílt.

Közleményben reagált a klub: Busai és Varga szenvedett balesetet

A Fradi az alábbi közleményt adta ki:

A Ferencvárosi Torna Club két labdarúgója szombatról vasárnapra virradóra Budapesten közlekedési balesetet szenvedett. A két játékos, az autót vezető Varga Roland és utastársa, Busai Attila a történtekről azonnal tájékoztatta a klub vezetését. A sportolók arról is beszámoltak, hogy mielőtt kocsiba ültek volna, kisebb mennyiségben alkoholt fogyasztottak, azonban mindketten úgy érezték, az elfogyasztott ital már távozott a szervezetükből. A felelősséget mindenért vállalják a hatóságok előtt, egyben nagyon sajnálják, hogy ilyet tettek. Az FTC az érintetteket felelőtlenségük miatt természetesen súlyosan megbünteti a labdarúgó csapat házirendje szerint, a büntetés mértékét azonban a klub és a játékosok magánügyként kezelik.