A Tankcsapda dobosát megdöbbentette Siklósi Örs halála

A Tankcsapda dobosát megdöbbentette Siklósi Örs halála

Mint arról korábban beszámoltunk, nemrégiben leukémiában elhunyt Siklósi Örs, az AWS zenekar frontembere. A zenész halálhíre megdöbbentette az egész az országot. 

Siklósi Örs az utolsó pillanatig bízott a visszatérésben, amit mi sem bizonyít jobban, hogy saját szólóalbumához, valamint az AWS új lemezéhez is készített anyagot.

A Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás a Blikknek úgy nyilatkozott az énekesről, hogy minden adottsága meg volt ahhoz, hogy igazi rocksztár váljon belőle.

"A zenekartól tudtam, hogy Örs beteg, de már készül a visszatérésre, ezért is döbbentem meg, hogy meghalt. Ehhez nem kívánok többet hozzátenni, azt gondolom, ez a közeli hozzátartozókra tartozik. Siklósi Örsben láttuk a lehetőséget, hogy ő legyen az új Lukács. A karizmájával, az előadásával kiemelkedett az átlagból. Kirobbanó tehetség volt, minden megvolt benne, hogy rocksztár legyen. Fájó a távozása, itt hagyott egy csomó tehetséges zenészt"

- jegyezte meg a dobos, hozzátéve, hogy ha a zenekar tagjai segítségre szorulnak, készséggel támogatjuk őket, hogy ebből a nehéz helyzetből fel tudjanak állni.