Vitára hívja fideszes ellenfelét Steinmetz Ádám

Vitára hívja fideszes ellenfelét Steinmetz Ádám

„A fejlett demokráciákban bevett szokás a választások előtt a jelöltek közötti vita, ami egy kiváló alkalom a jövőbeni elképzelések bemutatására, valamint a számadásra az eddig elvégzett munkáról. Jó lehetőség egyúttal a bizonytalanok meggyőzésére, hogy érdemes valakibe bizalmat fektetniük"

- írja saját közösségi oldalán Steinmetz Ádám, az Egységben Magyarország jelöltje, aki Somogy megye hármas választókerületében fog indulni. 

Hozzátette, hogy a bizalmat ki kell érdemelni, és hogy több tízezer büszke somogyi polgár számára megkönnyítsék a választást, vitára hívja fideszes ellenfelét, Móring József Attilát.

„Én készen állok arra, hogy egy nyílt vita keretein belül számot adjak eddigi munkámról, és bemutassam az elképzeléseimet, terveimet Somogyország jövőjéről. Tisztelettel megkérem képviselőtársamat, Móring József Attilát, hogy a somogyi polgárok érdekében legyen ebben partner."

"Ha a bolgár és a cseh miniszterelnököt el lehet számoltatni, akkor Orbán Viktort is"

Teltház várta Lengyeltótin (Somogy 3. OEVK) Steinmetz Ádámot és Jakab Pétert. A lakossági fórumon rengeteg kérdés hangzott el a jelöltek felé. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy mi várhat az országra a választás után, hiszen már a kormány maga is elismerte, hogy hamarosan megszorításokra kerülhet sor.

{block:block_content:83f6f420-ec81-488d-9ade-46fde05c55af}