Útmutató a tökéletes étkező berendezéséhez (x)

Útmutató a tökéletes étkező berendezéséhez (x)

Az étkező az egyik legkönnyebben berendezhető és díszíthető helyiség a házban. Mivel mindannyian ismerjük az étkező rendeltetését, így amíg van néhány kényelmes ülőszék és asztal, garantáltan csodás helyiséggé alakíthatjuk, ahol öröm időt tölteni!

Ne becsüljük alá az étkező fontosságát!

Azt gondolhatjuk, hogy egy étkező nem annyira kulcsfontosságú, mint mondjuk egy nappali vagy hálószoba, hiszen a legtöbb kis lakásban nincs is egy teljes szoba a finom ételek elfogyasztására. Mindazonáltal, legyen szó hivatalos étkezőről, egy kis reggelizősarokról vagy néhány székről a pultnak támasztva, szükség van egy helyre az étkezéshez. 

Szerezz be dizájnos és jól kombinálható étkezőbútorokat a KonyhaMax.hu széles kínálatából!

Az étkezőben nem feltétlenül csak az ételek elfogyasztásán van a hangsúly. Sokszor ez egy valódi közösségi tér a család számára, ahol egy kávé, egy nassolnivaló vagy épp a tornyosuló házi feladatok mellett cseveghetünk. Éppen ezért érdemes minél gondosabban kiválasztani a tökéletes bútorokat, hogy kiemeljük a hely nagyszerű funkcióit.

A tökéletes étkezőasztal megtalálása

Ha az étkező dekorálását teljesen a nulláról kezdjük, első helyen az étkezőasztal kiválasztása kell, hogy szerepeljen. Végtére is, ez a helyiség étkezésre szolgál, tehát szilárd felületre van szüksége, hogy élvezzük az ételeket. 

Noha az étkezőasztalok számos méretben, stílusban és anyagból állnak rendelkezésre, fontos, hogy olyan lehetőséget találjunk, amely megfelel a mindennapi rutinnak, nem csak egy díszes vacsorapartinak.

Csak azért, mert 10 ülőhelyet szeretnénk, még nem jelenti azt, hogy megéri egy ilyen nagy bútort választani, amelyet csak ünnepnapokon töltünk meg. Használjunk inkább kihúzható asztalokat, hogy elérjük szórakoztató céljainkat anélkül, hogy a mindennap használatos tereket túlzsúfoljuk.

Milyen az ideális étkezőszék?

Az étkezőszékek tekintetében dönthetünk úgy, hogy semleges dizájnt és színeket választunk, amelyek jól beleilleszkednek a környezetbe. De akár egészen különleges stílusú ülőalkalmatosságokat is választhatunk, amelyek egyfajta dekorációként is szolgálnak, feldobva a helyiséget.

A kinézet mellett természetesen fontos, hogy olyan székeket válasszunk, amelyek valóban kényelmesek. Így egy maratoni tanuláshoz, otthoni munkavégzéshez és családi vacsorapartikhoz is ideálisak lesznek a puha székek, amelyeken öröm lesz ülni, akár órákon keresztül is.

Ha bárpulttal vagy konyhaszigettel is rendelkezünk, különösen fontos az ideális bárszékek megtalálása. Keressük a komfortot mindenekelőtt, hogy se mi, se vendégeink ne sajgó háttal és derékkal keljenek fel egy finom koktél elfogyasztása után.

Látogass el a KonyhaMax.hu honlapjára, és fedezd fel a széles étkezőbútor kínálatot! Állítsd össze a tökéletes konyhát és étkezőt kiváló minőségi bútorok és egyéb kiegészítők segítségével!