Halállal végződő tömegbaleset történt Berettyóújfalunál

Halállal végződő tömegbaleset történt Berettyóújfalunál

A szörnyű tömegszerencsétlenségben a két áldozaton kívül kilencen sérültek meg, közülük nyolcan súlyosan.

Ketten meghaltak és kilencen megsérültek - közülük nyolcan súlyosan - vasárnap hajnalban a 42-es főúton történt balesetben, amikor frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy kisteherautó - közölte a rendőrség vasárnap reggel. Az érintett főutat teljesen lezárták, a körülmények egyelőre tisztázatlanok.

Később a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság és a mentőszolgálat közölte azt is, hogy a balesetben egy mezőgazdasági vontató, traktor szintén ütközött a két járművel.

A police.hu tájékoztatása szerint a baleset Földes és Berettyóújfalu között történt vasárnap reggel fél 5 körül. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a forgalmat Derecske és Hajdúszovát irányába terelik a rendőrök.

A baleset helyszínéről a mentők nyolc súlyos és egy könnyebb sérültet vittek el

- közölte Molnár József hajdú-bihari mentésvezető az MTI-vel. Két sérültet a debreceni Kenézy kórház traumatológiájára vittek, kettőt Karcagra, ötöt a berettyóújfalui kórházba.

Debrecenben két súlyos sérültet, egy gyereket és egy felnőttet látnak el. Mindketten fej- és koponyasérülést szenvedtek, a gyereknek ezenkívül combsérülései is vannak - tájékoztatott az egyetem sajtóügyeletese.

Halálos tömegszerencsétlenség a 42-es főúton

Egy kisbusz, egy mezőgazdasági vontató és egy kisteherautó ütközött össze Földes és Berettyóújfalu között. A balesetben ketten meghaltak, nyolcan megsérültek.