Véres tenyérnyom, káromkodás – videó a két ittasan balesetező fradistáról?

Mint ahogyan korábban már beszámoltunk róla, egy Audi TT Cupéval januárban kőfalnak hajtott a Ferencváros két labdarúgója Budapesten egy tivornya után. Később a club is megerősítette az általuk kiadott közleményben, hogy két labdarúgó érintett az ügyben: a kocsit vezető Varga Roland és utasa, Busai Attila. A sportolók elismerték, hogy fogyasztottak alkoholt és ittas állapotban ültek a gépkocsiba.

Véres tenyérnyom, káromkodás

A Ferencváros vezetőivel nem éppen baráti viszonyt ápoló fradimob.hu közzétett két meglehetősen érdekes videót. A portál azt állítja, hogy a két balesetet szenvedett sportoló látható a felvételeken, amint egy taxi utasaival üvöltöznek.

Busai Attila azért dühödhetett fel annyira, mert rendőrt hívtak a balesethez. Ez személyi sérülés esetében amúgy is kötelező lenne. Azt kiabálta: „Takordjál má innen te, f...opó, te!” majd ráütött az autó szélvédőjére, amin ott maradt a véres tenyérlenyomata. Az is hallható, amint valaki megpróbálja lecsendesíteni a feldúlt férfit. Azt mondja: „Attila gyere már, jönnek a rendőrök”. Majd azt kiabálja: „Normális vagy?”  Végül ketten elrángatják a hangoskodót, így az nem tudott nekiesni annak akivel kiabált, feltételezhetően, a taxi sofőrjének. Tehát felmerül a gyanú, hogy hárman ülhettek a balesetet szenvedett gépkocsiban.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=cetx0-G7VS4]

[video:https://www.youtube.com/watch?v=AeDUU31C3xQ]