A gyűlölet ellen küzdő Fidesz országgyűlési képviselője megosztott egy képet, amely szerint az ellenzéki politikusnők rondábbak

A gyűlölet ellen küzdő Fidesz országgyűlési képviselője megosztott egy képet, amely szerint az ellenzéki politikusnők rondábbak

Miközben Bayer Zsolt és legénysége a mindent eluraló gyűlöletkeltés miatt tartott tüntetést csütörtök este, addig a Fidesz országgyűlési képviselője, Vígh László nem túl ízléses módon élte ki azon véleményét, mely szerint a kormányoldalon sokkal szebb politikusnők vannak. 

A képviselő, saját közösségi oldalán osztotta meg a bejegyzést, amely kinézetük alapján szembeállítja a fideszes képviselőnőket az ellenzéki képviselőnőkkel. A kép üzenete szerint, míg a fideszes képviselők szépek és jó lelkűek, addig az ellenzékiek rossz lelkű, ronda nők, és mindez a lelküket tükrözi. 

.

A képet eredetileg az Apa mondta kormánypárti mémoldal készítette, akik a kép felé azt írták:

„Az ellenzék boszorkánykonyhájában úgy tűnik boszorkányban nincs hiány. Ahogy Lázár János mondotta vala:" Kell még mondanom valamit Ildikó"?

Az eléggé kicsinyes bejegyzéssel kapcsolatban el lehet töprengeni azon, hogyha egy ellenzéki mémoldal ábrázolná a kormánypárti női politikusokat előnytelenül, akkor az vajon ugyanilyen vicces volna-e. Mindenesetre talán maga Vígh László is elgondolkodott a kép helytelenségén ugyanis a bejegyzését már csak kizárólag az ismerői láthatják.