Világmárkák a ruhák és a cipők birodalmában (x)

Világmárkák a ruhák és a cipők birodalmában (x)

A divat világa egy hatalmas iparágra épül, jobbnál jobb márkák sorakoznak fel a divatbemutatók egyedi világában. A hírességek, a sztárok, a közszereplők versengenek az egyes ruhadarabokért, ahogy a divatcégek is a kifinomult stílusú celebekért.

Egy híres ember megjelenése egy fényűző rendezvényen valamely neves tervező kompozíciójában mindig nagy feltűnést kelt, és érdeklődést generál a készítő felé. Ugyanakkor a közszereplő számára is megtiszteltetés egy nívós márka ruhájában megjelenni nyilvánosan.

A világon a legjobb ruha márkák az egyszerű emberek számára nem igazán elérhetők, de mivel a hétköznapibb divatcégek tervezői is a legnagyobb márkák kollekcióiból nyernek inspirációt, ezért nem kell félnünk, hogy lemaradunk a legújabb trendekről.

A legjobb ruhamárkák lenyűgöző világa

A nagy divatházaknak már komoly múltjuk van, divatirányzatokat teremtenek, történelmet írnak folyamatosan. A luxusmárkák ikonikus jelképei a hírességek világának: színészek, zenészek, politikusok, filmrendezők, producerek és megannyi közszereplő viseli különleges ruhakölteményeiket, amelyek már-már egy vagyonba is kerülnek.

Szerencsére a fényűző pompa világán kívül is léteznek minőségi márkák, divatos és színvonalas darabokat vásárolhatunk kevésbé világhírű, ellenben pénztárcabarát divatházaktól. A drágább és a kedvezőbb árfekvésű, ám nem kevésbé divatos márkák között válogathatunk a Mira Magazin ajánlása alapján, melyből megtudhatjuk, hogy mi rejtőzik ennek a kivételes világnak a kulisszái mögött.

Zara, a kiemelkedő, de megfizethető márka

A női ruha márkák egyik kiemelkedő neve a Zara, amely a mindennapi ember számára is elérhető, mivel az árai nem a csillagos eget verik. A céget Amancio Ortega alapította 1975-ben, főként kosztümöket, irodai és utcai viseleteket forgalmaznak. Nem luxusmárka, de minőségi és stílusos darabokat kaphatunk kínálatukban.

Minden szezonban megújul a Zara választéka, divatos kollekciókat bocsátanak ki újra és újra, melyek között találunk fantasztikus ruhákat, ingeket és blézereket is. Azt viszont nagyon fontos megemlítenünk, hogy nem kell hozzájuk hatalmas jövedelem, mert megfizethetők.

Jelentősen határozza meg a megjelenés összképét a cipő

Mi lehet az a kiegészítő, amely a hölgyek számára az egyik legfontosabb, amely már státuszszimbólumnak is számít bizonyos körökben, és nélküle nem teljes az öltözet?

Természetesen a cipőkről van szó, hiszen a cipő is öltöztet, a ruhával harmonikus egységet alkotva pedig nem kevésbé lényeges része a megjelenésnek. Természetesen a férfiak külsejét is feldobja, magabiztossá teszi őket a neves cipő márkák valamely exkluzív darabja.

Ahogy a ruhák esetében, a cipőknél is számít a márka, neves tervezők által készülnek a csodálatos cipőköltemények. Vannak olyan márkák is, melyek ruhákat is forgalmaznak, nem csak a cipőkre specializálódtak, de találhatunk köztük egyediséget, stílust és minőséget képviselő nagy neveket is.