VV Fanni holttestét német kutyák keresik, miközben feltételezett gyilkosa megtagadta a poligráfos-vizsgálatot

A lapnak dr. Lichy József, a család ügyvédje nyilatkozott, aki elmondta, hogy azért volt szükség az állat behozatalára, mert Magyarországon nem képzik a kutyákat kifejezetten a holttestek kiszagolására.

Az ügyvéd attól tart, hogy igazak lehetnek az első feltételezett hírek, miszerint a nő holttestét a Dunába dobták, de ha esetleg egy másik gyanú szerint egy elhagyatott kútban van, ahol elfedi a víz a szagokat, akkor sajnos egy keresőkutya sem lesz képes megtalálni. A feltételezés azért is egyre valószínűbb, mert a rendőrség a keresést azzal kezdte, hogy kikérdezte az erdészeket és a vadásztársaságokat, hogy találtak-e friss ásásnyomokat. Mivel nem, így kicsi az esélye, hogy a gyilkos elásta volna Fanni maradványait.

Miközben az eltűntnek nyilvánított nő testét keresik, a Blikk úgy tudja, hogy a feltételezett gyilkos, aki egykor a dunaújvárosi Fidesz képviselőjelöltje volt megtagadta a poligráfos-vizsgálatot, amit beleegyezése nélkül nem végezhetnek el.

Beismerő vallomás továbbra sincs, így Novozánszki Fannit november 20-a óta eltűntként tartják nyilván. A rendőrség azonban december elején azt közölte a családdal, hogy lányukat megölték. A gyanúsított B. László annyit ismert el, hogy eltűnése napján Fanni magatehetetlen testét ő szállította el annak otthonából, de a gyilkosság vádját továbbra is tagadja.

A sok prosti miatt kikapcsolták VV Fanni lakásának épületében a vészhívót

A Való Világból ismert Nozovánszki Fanni gyilkossága körül még mindig sok kérdés maradt megválaszolatlanul, ezért gyakoriak a találgatások, mi történhetett azon a végzetes estén. A Bors újabb információhoz jutott, ami szerepet játszhatott abban, hogy a fiatal nő ilyen sorsra jusson.