Zámbó Jimmy szelleme miatt bukott meg Lajcsi. Vagy mégsem?!

Nincs nekem semmi bajom a bulvárral, habzó szájjal olvasom például, persze csak amíg nem teszik fizetőssé, a ripost.hu tökéletesen megkomponált
 
anyagait (Önts ecetet a fogkefédre, és elámulsz! Spoiler: megtisztítja a baktériumoktól, Á-MU-LOK!).
 
Megdöbbenéssel vegyes felháborodással olvastam azonban a Blikk nevezetű nyomtatott sajtótermék elektronikus változatán a hírt, miszerint Jimmy szelleme okozta Lajcsi vesztét. Nem állítás, kérdés, de nagyon fontos kérdés.
 
A történet nagyjából annyi, hogy Galambos Lajos (mostanság G. Lajos/L. Lajos) nem azért került bajba, mert nem fizetett az áramért, hanem azért, mert három évvel ezelőtt egy tévéműsorban rosszakat mondott Zámbó Jimmyről (a Király négy és fél oktávot tudott kiénekelni!).
 
Négy és fél oktávot tudott kiénekelni a Király, annyi rá sem fér egy kottára, venni kell belőle többet
 
Ez Jimmy gyerekeinek akkor rosszul esett, mivel azt hitték, Lagzi Lajos (született: Galambos Lajos) barátságot ápolt néhai édesapjukkal, de megsértődött Jimmy szelleme is, az átok pedig három évvel később lecsapott, a mulatóssztárból vádlott lett.
 
Ez a történet nekem így egyszerűen nem kerek.
 
Tudniillik, a botrány kirobbanásakor előzetesbe került például Lajcsi felesége is, aki viszont nem mondott rosszakat Jimmyre, igaz, később őt el is engedték.
 
Lehet, hogy a szellem hibázott, aztán korrigálta a hibát?
 
Nem tudjuk, erről ugyanis nem számolt be az "újságíró"!
 
Érthetetlen az is, hogy a lap nem szólaltatta meg a máskor mindig szívesen rendelkezésükre álló halottlátót, aki megkérdezhette volna Jimmyt, hogy tényleg ő-e állt-e bosszút az elhangzottakért, és ha már úgyis beszélgetnek, megtudhatta volna azt is, hogy a szellemnek is megy-e még a négy és fél oktáv. (NÉGY ÉS FÉL OKTÁV! EGY SZELLEMNEK!) Megromlott a viszony? Vagy olyan súlyos az ügy, hogy ebbe már a természetfeletti képességekkel bíró informátor sem mer belemenni?
 
Halottlátó fejelte ketté a Blikk szerkesztőjének auráját?
 
Elképzelhető persze, hogy volt ilyen jellegű, halottlátón keresztüli megkeresés a már elhunyt énekes felé, csak mivel az ügy még nyomozati szakaszban van, a rendőrség kérése miatt nem hozhatták nyilvánosságra a válaszokat.
 
A rendőrség hallgat
 
Rengeteg a kérdőjel, kínzó a bizonytalanság, az eset tanulsága tehát egyelőre annyi, hogy aki lopja az áramot, az ne szidja Jimmyt a tévében, mert vissza lesz szopatva.
 
De az is biztos, hogy amíg a "firkász" (ezért kapja a pénzét! PÉNZT!!!!!! PÉNZT KAP ÉRTE!!!!) nem szerez több információt az esetről, addig ne vádaskodjon, mert a végén még ő is megjárja. Vagy adjon csattanós választ a huhogóknak.
 
Ha Jimmy ma élne, forogna a sírjában.