Hallgasson meg egy friss Grammy-díjas zenét! De az utazóközönséget kérjük, ne zavarja!

Íme a sok vesztes:

Beyoncé - Formation (dalszerzők: Khalif Brown, Asheton Hogan, Beyoncé Knowles és Michael L. Williams II), Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Mike Posner), Justin Bieber - Love Yourself (Justin Bieber, Benjamin Levin és Ed Sheeran), Lukas Graham - 7 Years (Lukas Forchhammer, Stefan Forrest, Morten Pilegaard és Morten Ristorp).

Az év albuma (ami szintén az énekesnőé lett, a 25 című lemeze kapta), az év felvétele (szintén Adele: a 25 című dala lett a legjobb) és az év legkiemelkedőbb új előadója (Chance The Rapper 23 éves amerikai hip-hop zenész) mellett ez a legfontosabb kategória, amelyben kiosztják az amerikai zenei szakma legrangosabb elismerését. Szóval, gratulálunk ezúton is!

És akkor amiről még ne feledkezzünk el:

Vasárnap ismét kevesebb lett a világ egy legendával: Al Jarreau 76 évesen elhunyt Los Angeles-i otthonában. Jarreau fél évszázados pályafutása alatt hét Grammy-díjat kapott, ráadásul – eddig egyedülállóként – három kategóriában (dzsessz, pop és rhythm and blues) is megkapta az amerikai lemezakadémia díját. A legenda szerint Milwaukee-ban egy magyar férfi, Zimber László indított el.

Nekem ez a zene jobban tetszik, ezért most inkább ezt hallgatom (ez egy 2015-ös felvétel):