Levágta volna a rendőrök fejét egy részeg férfi, a kommandósok állították meg

Az ittas férfi 2017. március 24-én, 17 óra körül kunszentmártoni otthonában tartózkodott, amikor észlelte, hogy az utcán a rokonával szemben rendőrök intézkednek.

Ez annyira felidegesítette, hogy rögtön a rokon segítségére sietett. Magához vett egy nagyfejszét, és gyors léptekkel megindult a rendőrök felé. A feje fölé emelve követelte, hogy engedjék el a rokonát, miközben azzal fenyegette a rendőröket, hogy megöli őket.

A rendőrök felszólították, hogy tegye le a fejszét és ne akadályozza az intézkedést. A férfi azonban nem hagyott fel a fenyegetéssel, és a fejszével hadonászva tovább közelített.

Amikor a támadó mintegy három méter közelségbe ért, a rendőrök csőre töltötték szolgálati fegyverüket. A terhelt ezt látva meghátrált, és felhagyva a közvetlen támadással, visszament az udvarára. Azonban még ekkor sem higgadt le, mert itt elővett egy sarokcsiszolót, amellyel

élezni kezdte a fejszét,

miközben azzal fenyegetőzött, hogy aki bemegy az udvarára, annak levágja a fejét.

A dühöngő férfit végül a helyszínre érkező kommandósok fogták el, az ügyészség a mai napon felfegyverkezve elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettének vádjával állította bíróság elé.