Szenzációs magyar paintball sportsiker Horvátországban

A csapat a selejtezőkörben ötből három mérkőzést behúzott, a két esélyestől (a horvát Black Sheep, valamint a szerb Balkan Express) vereséget szenvedett. Ez is elég volt ahhoz, hogy bejussanak a négyes döntőbe, ahol a Balkan Express volt az első ellenfél. Hiába az előző meccsen elszenvedett vereség, több remek egyéni teljesítménynek köszönhetően ezúttal győzni tudott a magyar csapat. Két szerzett pont után hősies védekezésre volt szükség a sikerhez.

A döntőben aztán két hosszú győztes pont után a horvát Black Sheep egy szépítést követően szintén vereséget szenvedett a magyar csapattól.

Ludas Viktor, a csapatkapitány a következőképpen értékelte a hazai paintball sportág számára óriási sikert:

"A selejtezőkörben alapvetően jól játszott a csapat, de nem tudtuk teljesen megvalósítani a stratégiánkat, illetve voltak egyéni hibáink is. A döntők előtt, ezeket átbeszéltük, rendet raktunk a fejekben és a döntőkben már mindenki 110%-on játszott. Azért is nagy siker ez a srácoknak, hiszen ez egy új Akadémia formáció, fiatal, tehetséges srácokkal, akik máris szép eredményt értek el. Azt gondolom, hogy erre az eredményre nemcsak a srácok, hanem az egész ország büszke lehet."