Ilyen luxusban árusíthatják ki hazánkat a fideszes háttéremberek

Más világban élnek, mint mi.

A Magyar Nemzet írta meg szerdán, hogy elsőként Demján Sándor milliárdos nagyvállalkozó hagyta el a fedélzetet, majd Habony Árpád, a miniszterelnök informális tanácsadója érkezett. Az utasok között volt még Békés Balázs nemzetközi adótanácsadó és ügyvéd, valamint Csányi Sándor OTP-vezér és Demján közös vállalatának a Granit Polus Groupnak a jogi alelnöke, Sallay András.

A lap úgy tudja, hogy a letelepedési kötvények pénzügyeit intézhették, ugyanis már csak két hétig áll nyitva az a jogi kiskapu, ami alapján lehetséges külföldi cégek adó- és járulékmentes adásvétele. A letelepedési kötvényezés volt az, ami miatt a Jobbik nem szavazta meg Orbán Viktor alkotmánymódosítását, ugyanis ők azt mondták, csak akkor támogatják a Fideszt, ha nem csak a szegény, hanem a gazdag migránsokra is nemet mondanak. Erre a Fidesz nem volt hajlandó, sőt, árulózni kezdte a Jobbikot a választók előtt.

A VistaJet oldalán bepillantást is nyerhetünk abba, milyen géppel utaztak Habonyék. A Bombardier Global 6000-es típusú luxusrepülőgép belső tere a legminőségibb anyagokból lett kialakítva, látható, hogy csak a leggazdagabbaknak szánták:

A gépen 15 utas fér el, az üléseket pedig 7 főnek ággyá is lehet alakítani, a kényelemről a személyzeten túl konyha, és asztallal ellátott privát is ülés gondoskodik.

Ha teljesen körbe szeretne nézni a fideszes urakat szállító luxusgépen, itt talál forgatható képet róla.

Mi addig megpróbáljuk túlélni a Nemzeti Együttműködés Rendszerét.