Többféle kábítószert fogyasztott Carrie Fisher a halála előtt

A lap szerint az újabb vizsgálatok már egyértelműen meghatározták a más tényezőket, ám a szakemberek egyelőre nem tudják, hogy mennyi kábítószert vett magához a színésznő, így abban sem biztosak, hogy ezek közrejátszhattak-e a halálában.

Amint a boncolásról szóló első hírek napvilágot láttak, és felmerült, hogy drogot találtak a színésznő szervezetében, lánya, Billie Lourd közleményt tett közzé a People magazinban. Mint írta, anyja egész életében küzdött a kábítószerekkel és a mentális betegségekkel, végül ezekbe halt bele.

Mint ismert, Carrie Fisher tavaly december 27-én hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, miután négy nappal korábban rosszul lett egy Londonból hazafelé tartó gépen. A színésznő kómába esett, és többé nem is ébredt fel. A tragédiát fokozta, hogy 2 nappal Fisher halála után, az édesanya, Debbie Reynolds is meghalt. A 84 éves Reynoldsot nagyon megviselte lánya halála, éppen az ő temetésének szervezésével foglalkozott, amikor stroke-ot kapott, és a kórházba szállítása után elhunyt.