„A magyaroknak elegük van Orbán rögeszméiből”

Hamis önfényezés helyett a béreket kéne emelni.

A milliárdos kormánypropaganda álszent kérdéseit maga Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke leplezte le, amikor azokról kijelentette:

"Tény, hogy normálisan gondolkodó emberek számára csak egyféleképpen megválaszolható kérdések vannak a kérdőíven."

- tehát az egésznek semmi értelme nincs azon kívül, hogy mutogatni lehessen a visszaküldött lapok számát. Ez pedig olcsó propaganda, és semmi több.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője keddi közleményében azt írta, a nép nem Brüsszelt, hanem a letelepedési kötvényeken keresztül migránsokkal üzletelő Orbánt, és a brüsszeli pénzeket bezsebelő korrupt haverjait akarja megállítani, hogy

jusson pénz bérekre, nyugdíjakra, egészségügyre és oktatásra.

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa arra reagált, hogy Orbán Viktor miniszterelnök kedden a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának fővárosi záróeseményén nagy konszenzusról beszélt, amely „természetesen” a kormánypárt mögött van, hiszen sok papíron értettek egyet az emberek az egyértelmű kérdésekre adható egyértelmű válaszokkal.

Jakab Péter közölte, hogy a Jobbik inkább az elszegényedést és az elvándorlást fogja megállítani, és hogy ez sikerüljön, a néppel közösen le fogják váltani minden idők legkorruptabb rendszerét, az Orbán-kormányt.