Egy új, eredeti Fradi-mez drágább, mint a Real Madrid vagy a Barcelona szerelése

Szerdán bemutatták a Ferencváros labdarúgócsapatának következő két évre szóló hazai mezét. A csapat online shopjában majdnem 35 ezer forintba kerül egy darab belőle.

A Fradi meze újra vízszintes csíkozással készült, utoljára 1994/95-ben játszott hasonló szerelésben a csapat. A klasszikus stílusú dizájnon a csíkok a Budapestre jellemző hidakra utalnak, a kerek kivágású nyakrész, az ujjak és a váll is sötétzöld színt kapott.

A webshopban 34990 forint egy ilyen mez. A 24.hu megnézte, hogy sztárcsapatok boltjaiban is ilyen drágán adják-e ezeket a felsőket, szállítási díj nélkül.

A Real Madrid és a Barcelona is 90 euróért ad egy eredeti mezt, ez nagyjából 27 ezer forintnak felel meg. A Manchester United 80 fontért adja, ez is hasonló a két spanyol gigászéhoz. A Bayern München szintén 90 eurós árat határozott meg.

Az is érdekes, hogy eredeti NBA-s, LeBron James feliratos, hazai clevelandi trikó 88 dollár, tehát 24 ezer forint körül van. Tom Brady, az NFL sztárjának felsőit 100 dollárért, azaz 27 ezer forintért lehet venni.