Indul az utazás, csak erre várt 52 ember.

Luxusszálloda luxusrepülőgépe érkezik Budapestre egy luxusutazás keretében. 


Budapest is bekerült a Four Seasons szeptemberben induló világ körüli luxuskirándulásának célállomásai közé. A potom 135 ezer dollárba (mintegy 37 millió forint) kerülő jegyek már mind elfogytak, de a 2018-as turnéra még lehet jegyet kapni a szállodalánc speciálisan átalakított Boeing 757-esére - írta meg az AIRportal.

A cég honlapja szerint az utazás szeptember 3-án indul Seattle-ből, ahonnan Kiotóba, majd Pekingbe repül a fekete luxusgép, onnan a Maldív-szigetekre, majd a tanzániai Serengeti Nemzeti Parkba juthatnak el az utasok. 

A repülőgép ezt követően, szeptember 17-én érkezik meg Budapestre, ahol a vendégek három napot tölthetnek el, majd szeptember 20-án Szentpétervárra, onnan pedig a marokkói Marrákesbe repülnek a koromfekete 757-es fedélzetén, amely szeptember 26-án érkezik vissza az Egyesült Államokba, egészen pontosan Bostonba.

Az utasok a 2x2 székezésű, összesen 52 ággyá alakítható exkluzív üléseken utazhatnak. A repülőgép fedélzetén a járat saját séfje készíti az ételeket, a célállomásokon az utasok luxushotelekben pineik ki magukat és ötcsillagos éttermekben étkezhetnek. 

További részletek, illetve videók itt találhatók