Új magyar sztár van születőben: Milák Kristóf legyőzte Cseh Lászlót és Chad Le Clost is

Mekkorát ment megint?!

Férfi 200 m hát

Ma ebben az egy döntőben voltunk érdekeltek Bernek Péter révén, aki már az elődöntőben országos csúcsot úszott. A döntőben végül a hatodik helyen ért célba, elmondása szerint teljesen kiúszta magát.

Női 200 m hát

Az elődöntőben Hosszú Katinkának és Burián Katának szoríthattunk. Hosszú gyengébb időt úszott annál, mint amire az előfutamban képes volt, így végül a negyedik helyen ért célba, ami azt jelenti, hogy hetedik helyen bejutott a fináléba. Burián az ötödik helyen ért célba, ez viszont már nem volt elég a döntőhöz, összesítésben tizedikként zárt.

Férfi 50 m gyors

Takács Krisztiánnak nem volt esélye döntőbe jutni a brutálisan erős mezőnyben. Hetedikként ért célba, összesítésben a tizenötödik helyen végzett.

Férfi 100 m pillangó

Itt egy új magyar sztár van születőben, de először beszéljünk Cseh Lászlóról. A saját futamában nagyon rosszul kezdett, de végül óriási hajrával feljött a második helyre, ami azt jelenti, hogy hatodik helyen jutott a döntőbe. Milák Kristóf ismét elképesztő volt! Már délelőtt junior világcsúcsot úszott a selejtezőben, aztán az elődöntőben újabb junior világcsúccsal és országos rekorddal a harmadik legjobb idővel döntős.

(fotó: Illyés Tibor / MTI)