2017. 08. 12. 19:40

A fideszes sajtó támogatásával kíván magyar gyermekeket támogatni Kovács Béla

A Jobbik Szeretetszolgálat Alapítvány az idei évben is olyan családokat üdültet, amely családok tagjai önmaguk erejéből nem tudnának együtt eljutni nyaralni.

Idén Siófok, Tapolca és Somoskőújfalu után Tiszavasváriban is üdülnek az Alapítvány támogatásával családok (csak az utóbbi helyszínen majd 80 fő - a szerk), ahol szombat délután Kovács Béla, jobbikos EP-képviselő tett egy rövid látogatást.

Friss gyümölccsel és gyermekjátékokkal érkezett a politikus, aki a politika iránt érdeklődést mutató nyaralók kemény kérdéseire is válaszolt.

A kémváddal gyanúsított politikus kijelentette, mintegy félszáz per indítását tervezi a róla valótlanságokat terjesztő orgánumokkal szemben, a peranyagok összeállítása folyamatosan történik, a megítélt kártérítések egy részét pedig nehéz sorsú magyar családok támogatására kívánja fordítani.

Kovács ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy a kampányban bilincset kívánnak tenni a csuklójára, de - lévén ártatlan - nincs mitől félnie.

"Senki helyett sem tudjuk megoldani a problémát, de segítünk a talpra állásban"

Hogyan képes egy politikai párt által finanszírozott karitatív szervezet valódi közösségeket teremteni, és milyen segítséget nyújthat olyan rászorulóknak, akik már semmi másban nem reménykedhetnek? Milyen feltételekkel várják a rászorulók és a segítő szándékkal érkezők közeledését? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgettünk Kiss Gabriellával, a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványának főkoordinátorával, aki elárulta, mik a szervezet legfontosabb programjai jelenleg, és mit remélnek 2018-tól.