Hajós fél a politikai bélyegtől, de lehet, hogy beül a Sztárban sztár zsűrijébe

Egyelőre nincs megállapodás.

A Bors írta, hogy Hajós András a Dalfutár megtartása érdekében hajlandó újra a Sztárban sztár zsűritagja lenne. A zenész-műsorvezető Facebookon cáfolta a hírt, hozzátéve, hogy jelenleg milyen a viszonya a csatornával.

„A Dalfutár nem folytatódik a Tv2-n. Nem tudom, honnan veszi a Bors az értesüléseit, mert engem senki nem kérdezett”

 - így Hajós.

Egyelőre semmilyen megállapodás nincs a felek között:

„Nincs alku a Tv2-vel, legalábbis nem a Dalfutárról. Ez a műsorom nem folytatódik(még/ott), mert ott nem akarom, amúgy részükről sem volt érdeklődés. Van szó arról, hogy a Sztárban Sztár zsűripultjába újra beüljek, de ez nem a Dalfutáron múlik.”

Azt is elismeri, hogy a csatorna joggal van rá megsértődve, de fontos neki, hogy ne legyen rajta politikai bélyeg:

„A Tv2 csoport vezetése teljes joggal meg van rám sértődve, mert negatívan nyilatkoztam egyik műsorukról. Én pedig ezalatt teljes joggal félek attól, hogy a tv2 jelenlegi imidzse politikai bélyeget süt rám. Ezt a két bizalmatlan álláspontot kell feloldani, ahhoz, hogy megállapodás szülessen.”

A továbbiakban kifejti, hogy szívesen dolgozna a kereskedelmi televízió munkatársaival, szakmai alapon, tulajdonosoktól és politikától függetlenül.

Azt viszont hozzáteszi, hogy nem ígérhet semmit:

„Viszont, ha valaki esetleg kimondatlanul azt várná tőlem, hogy egy televíziós szerződéstől majd politikailag jó fiú leszek, azt nem tudom megígérni.”