A volt fideszes államtitkár, Illés Zoltán is aláírta a béruniós kezdeményezést

Egyre többen állnak a bérunió mögé, akár a Fidesz köreiből is.

Múlt héten a volt LMP-s elnök és országgyűlési képviselő, Schiffer András támogatta aláírásával a béruniós kezdeményezést, amiről azt mondta,

„Nemcsak hogy egyetértek vele, de a legfontosabb dolognak is tartom”.

Aztán most hétfőn Miskolcon tűnt fel a város volt KDNP-s polgármestere, Kobold Tamás, aki szintén aláírta a kezdeményezést.

A béruniós Facebook-oldalon kedd délelőtt pedig újabb fotók jelentek meg, ezúttal Illés Zoltán fideszes ex-államtitkárról, amint aláírja a béruniós ívet.

Illés Zoltán a második Orbán-kormány volt környezetvédelmi államtitkára, hosszabb külföldi vendégprofesszori távollét ut...

Közzétette: Bérunió – 2017. szeptember 5.

A Jobbik közép-kelet-európai országok sorával fogott össze azért, hogy Bérunió elnevezés alatt fokozatosan kikényszerítse az EU-ból a nyugati és keleti bérek bizonyos fokú kiegyenlítését.

Illés Zoltán nemrég a HírTV-ben azt mondta, hogy akár még most is elindulna a választáson a Fidesz színeiben, de az igazság az, hogy szerinte a kormány jelenleg aljas politikát folytat, korrupt, és a 2018-as választásokat illetően is egyre nagyobb veszélyben van.

„A Fideszen belül sok ember van, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, legfeljebb nem mondja el a véleményét” - jegyezte meg a béruniót is támogató volt államtitkár.