Így veri át az X-Faktor stábja a versenyzőket?

Igazság vagy csalódott vádaskodás?

Nagy Szimonettát a zsűri négy nemmel küldte haza a válogatóról, már adás közben elsírta magát, hogy aztán még szegény operatőrt is lecsicskázza búcsúzóul. Később Facebookon számolt be RTL-es élményeiről, de a Borsnak tömörebben összefoglalta, hogy mi történt.

Sziasztok! Sokan érdeklődtetek a napokban, hogy mi történt velem az X-faktorban. Akkor most elmesélem részletesen. Akik...

Közzétette: Szimonetta Nagy – 2017. szeptember 4.

 

„A szerkesztők azt mondták, jó vagyok, még azt is elhitették velem, hogy nagy esélyt látnak bennem, én pedig mint egy buta kislány, akit hipnotizáltak, csináltam, amit mondtak”

 - mondta a 25 éves lány.

Bemutatkozó szövegében Christina Aguilerához hasonlította magát, de állítólag ezt sem ő találta ki. Ráadásul táncolnia is kellett néhány vágókép kedvéért.

„Nem akartam, de féltem, hogyha nem táncolok vagy nem állok be a szélgép elé, végül mégsem válogatnak be a műsorba. Azt sem magam találtam ki, hogy hasonlítok Christina Aguilerára, azt kérték, hogy ezt mondjam.”

Nagy szerint lediktálták neki, hogy mit mondjon, szerinte az, hogy megkeresték és az egész válogató is egy előre lerendezett dolog volt. Kiesése után még a műsorban elmondta, hogy ő egyébként leszarja a zsűri véleményét, mert tudja, hogy jó hangja van, de Gáspár Laci elég kemény véleményt fogalmazott meg róla:

„Sok lány nem elégszik meg azzal, hogy csinos, még énekelni is akar.”

A lány szerint neki sokkal jobb hangja van, mint amilyennek tűnt a műsorban. Kifejtette, hogy kiabálnia kellett éneklés helyett, annyira elrontották a hangosítást.

A Borsnak a kreatív producer is megszólalt, aki rövidre zárta az ügyet:

„Még soha senki nem csinált fesztivált, aki továbbjutott. A kudarcból tanulni kell és nem másokat hibáztatni.”

Azt is hozzátette, hogy a hangosítás mindenkinek ugyanolyan a műsorban.

A comment:com itt hozza a videót az éneklésről és az azt követő kiakadásról. Hangosítás nélkül ilyen a hangja, mindenki döntse el, hogy hogyan osztályozza: