Ki gondolta volna? A veszprémi Fidelitas elnöke festette le Simicska Lajos plakátjait

Ezek a kormánypárti kommandók nagyon értenek ehhez.

A 24.hu információi szerint kiderült, hogy kik voltak azok a túlbuzgó veszprémi állampolgárok, akiknek annyira nem tetszett Simicska Lajos üzenete (miszerint Orbán egy geci), hogy inkább először fehér, később barna festékkel próbálták eltakarni a vállalkozó vélelmezett igazságát.

A lap egyébként az RTL Klub riportjából ismerte fel Bóka Bencét, aki a Fidesz utánpótlásának számító Fidelitas helyi vezetője.

Bóka Bence helyzetét nehezíti, hogy Simicska feljelentést tett az ügyben, ugyanis a hirdetőfelületek a veszprémi vállalkozó tulajdonában állnak.

Ismeretlen kapucnis nyelvőrök festették át Simicska gecizését

Az atv.hu írta meg, hogy az "Orbán egy geci!" felirattal ellátott hirdetőoszlopokat titokzatos kapucnis fiatalemberek átfestették. Azt egyelőre nem tudni, hogy a srácok rivális graffitisek, a Magyar Nyelvőr folyóirat ifjú szerkesztői, esetleg a helyi Fidelitas tagjai voltak (bár ehhez túl fiatalnak tűnnek.)

Az pedig különösen érdekes, hogy ismét kiderült egy plakátrongálóról, hogy az a Fidesz kötelékébe tartozik - emlékezetes, a kormánypárti kommandók korábban a Jobbik plakátjait igyekeztek tönkretenni.